Nuolaida – su pažyma

Nedarbingiems ar vienišiems vyresnio amžiaus žmonėms neretai didžiausia pramoga tampa televizija.

Tokiems klientams, užsisakiusiems daugiau nei 20 kanalų Pagrindinį paketą, kabelinė televizija „Balticum TV” gali pasiūlyti mažesnę paslaugos kainą: abonentinis mėnesinis mokestis siektų ne 23, o 17 litų.

6 litų nuolaida taikoma nedarbingais pripažintiems asmenims (anksčiau prilygusiems I ir II grupės invalidams), vienišiems pensininkams, taip pat vienišiems asmenims, kurių darbingumo procentas prilygsta ankstesnei III invalidumo grupei.

Tačiau turintys teisę ir norintys pasinaudoti šia nuolaida klaipėdiečiai „Balticum TV” turi pateikti tam tikrus dokumentus.

Kaip sakė „Balticum TV” paslaugų pardavimo skyriaus viršininkas Aleksandras Povilaitis, iš migracijos skyriaus pirmiausiai reikėtų pristatyti specialią pažymą apie visus bute gyvenančius žmones.

„Kadangi esame privati bendrovė, neturime tiesioginės prieigos prie tokių duomenų”, – nustatytą tvarką komentavo A.Povilaitis.

Minėtoji pažyma išduodama nemokamai per tris darbo dienas. Ją gali gauti tik buto savininkas, pateikęs pasą bei buto nuosavybės dokumentus.

Be šios pažymos, turintiesiems sveikatos negalią taip pat reikia pristatyti jų darbingumo procentą liudijantį dokumentą.

Pasak A.Povilaičio, pažymas ir dokumentus dėl nuolaidos būtina pateikti kartą per metus.

Kabelinės televizijos paslaugų pardavimo skyriaus vadovas tikino, jog garbaus amžiaus, ligotiems žmonėms nebūtina patiems atvykti į „Balticum TV”, kad sutvarkytų visus formalumus dėl nuolaidos – jiems gali tarpininkauti ir jų artimieji.

Pasak A.Povilaičio, „Balticum TV” Pagrindinį paketą su nuolaida šiuo metu yra užsisakę apie 8 tūkst. klientų. Mažesnes pajamas turintys klaipėdiečiai renkasi ir Taupųjį paketą, kurio mėnesinis abonentinis mokestis siekia beveik 6 litus.

Lina Bieliauskaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.