LMKL žvaigždės prieš „Superberniukus”

Kovo 12 dieną Kauno sporto halėje vyksianti Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) Žvaigždžių diena, kaip jau tapo įprasta, krepšinio gerbėjams pateiks ne vieną staigmeną. Svarbiausias trijų valandų trukmės renginio akcentas bus LMKL žvaigždžių rinktinės rungtynės su „Superberniukais” – politikos, sporto, žurnalistikos ir verslo pasaulyje puikiai pažįstamais žmonėmis.

Geriausios lygos krepšininkės jau yra kovojusios su ekipa, sudaryta iš vyrų. Prieš dvejus metus vykusiame LMKL Žvaigždžių dienos renginyje moterų varžovai buvo Lietuvos krepšinio lygos komandų treneriai.

LMKL žvaigždės, prieš metus nustebinusios žiūrovus aptempta, kūno formas išryškinančia apranga, šįkart bus apsivilkusios įprastai. „Dėl to klausimo nekėlėme. Bus siuvama graži, žiūrovų dėmesį trauksianti, bet neaptempta apranga”, – tvirtino LMKL direktorė Audra Ginelevičienė.

LMKL direktorė prasitarė, kad krepšinio gerbėjų laukia Lietuvoje, o galbūt ir visame pasaulyje nematytas konkursas. Jo detalių Ginelevičienė neatskleidė, tik pasakė, jog kol kas lyga aiškinasi technines tokio renginio galimybes. Jeigu jos leis, LŽ žiniomis, žiūrovus greičiausiai nustebins moterų dėjimo į krepšį konkursas. – Rokas Buračas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.