„Chelsea” iškovojo eilinę pergalę

Sekmadienį Anglijos „Premier” lygoje buvo žaidžiami likę du 22-ojo turo susitikimai. Eilinę pergalę iškovoję „Chelsea” futbolininkai dar labiau padidino atotrūkį nuo artimiausių persekiotojų – dabar jis siekia jau 13 taškų.

Nepaisant to, kad šiadieniniai „Chelsea” varžovai buvo absoliutūs lygos autsaideriai „Sunderland” futbolininkai, rungtynės Anglijos čempionams klostėsi ne taip lengvai, kaip tikėtasi. Jau 12 rungynių minutę „Sunderland” netikėtai pelnė įvartį – po „Chelsea” gynėjų klaidos Liamas Lawrence`as stipriu smūgiu iš 12 metrų nuginklavo Petrą Cechą.

Nepaisant to, persvara šeimininkai džiaugėsi neilgai. Po 16 minučių „Chelsea” išnaudojo kone pirmąją progą rungtynėse – po perdavimo iš krašto Joe Cole`as galva atmetė kamuolį Hernanui Crespo ir šis iš kelių metrų taip pat galva pasiuntė jį į tinklą. Tačiau ir po šio įvarčio Jose Mourinho auklėtiniai niekaip neatrado savo žaidimo ir ilsėtis išėjo esant lygiam rezultatui 1-1.

Po pertraukos vaizdas aikštėje pasikeitė. „Chelsea” perėmė iniciatyvą ir 69 minutę pralaužė „Sunderland” gynybą – Arjenas Robbenas smūgiuotas kamuolys pataikė gynėjui į galvą ir po rikošeto atsidūrė vartų tinkle. Įdomu tai, kad po šio epizodo išokęs į tribūnas A.Robbenas už antrąją geltoną kortelę buvo iškart pašalintas iš aikštės.

Rungtynių pabaigoje „Sunderland” mėgino išplėšti lygiąsias, tačiau visos jų pastangos buvo bevaisės ir „Chelsea” šventė jau 19 pergalę šį sezoną.

Kitame sekmadienio mače „Wigan” namie 1-0 nusileido „West Bromwich Albion” vienuolikei. Vienintelį mačo įvartį 56 minutę pelnė Martinas Albrechtsenas.

Sekmadienio rezultatai:

„Wigan” 0 – 1 „W.B.A.

56` [0 – 1] Martin Albrechtsen

43` iš aikštės pašalintas Darren Moore („W.B.A.”)

„Sunderland” 1 – 2 „Chelsea”

12` [1 – 0] Liam Lawrence

28` [1 – 1] Hernan Crespo

69` [1 – 2] Arjen Robben

70` iš aikštės pašalintas Arjen Robben („Chelsea”)

Linas Kojala

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.