R.Šiškauskas: „A.Macijauskas turi išeiti”

Ramūnas Šiškauskas mano, jog ilgamečiui jo komandos draugui Arvydui Macijauskui galbūt teks palikti NBA, jei jis ir toliau nesugebės išsikovoti vietos Naujojo Orleano „Hornets” komandos penkete.

A.Macijauskas prieš keletą mėnesių nusprendė nevykti į Europos krepšinio čempionatą ir geriau pasiruošti debiutui NBA, tačiau šiuo metu žaidėjas šildo atsarginį „Hornets” suoliuką. Treneris juo nepasitiki, žaidėjas rungtyniauja labai mažai, todėl pasak R.Šiškausko jis turėtų pagalvoti apie ateitį.

„Kalbant atvirai, tikėjausi, jog jis rungtyniaus žymiai daugiau nei tai daro dabar”, – teigė R.Šiškauskas. „Maniau, jog jis bus pirmoje komandoje, nes jis yra nuostabus. Dabar galiu pasakyti tik tiek, kad jis daugiau negali būti tokioje situacijoje. Žinoma, sprendimas priklauso jam, tačiau, manau, jog galbūt jam teks pakeisti komandą. Tai yra klausimas, kurį jis turi aptarti su savo agentu.”

Ištraukus Pasaulio krepšinio čempionato burtus Lietuvos krepšinio gerbėjai vis dažniau skaičiuoja, kurie krepšininkai galės prisijungti prie rinktinės vasarą, Atrodo, jog A.Macijauskas tikrai žais rinktinėje, tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius yra užsiminęs, jog į Japoniją nevyks.

R.Šiškausko manymu, Š.Jasikevičiaus netektis būtų labai didelis praradimas.

„Mums truks jo kaip, kad trūko 2005 metais Belgrade. Jis yra puikus krepšininkas, mano manymu, vienas geriausių. Tačiau jei jis nuspręs nerungtyniauti Pasaulio čempionate, turėsime žaisti su krepšininkais kuriuos turime.”

Komentuodamas Pasaulio čempionato burtus R.Šiškauskas teigė, jog nėra svarbu su kuo teks rungtyniauti grupėje. Pasak krepšininko, kiekvienose rungtynėse norint laimėti teks žaisti iš visų jėgų.

„Negalime pasirinkti priešininkų. Kas bus – tas. Žaisti prieš JAV, Argentiną ar kitą komandą yra tas pats. Šiame turnyre nebus lengvų rungtynių”, – teigė R.Šiškauskas. „Tai bus pirmasis mano pasirodymas Pasaulio čempionate. Negaliu nuspėti kas bus. Liko šeši mėnesiai ir niekas nežino kas gali nutikti prieš čempionatą. Šiuo metu turiu problemų dėl nugaros ir turiu pripažinti, jog nesu geriausios formos, tačiau tikiuosi būti geresnis šią vasarą.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.