„Barcelona” atsilygino vilniečiams

Eurolygos dešimtojo turo rungtynėse Vilniuje vietos „Lietuvos ryto” ekipa po atkaklios kovos 61:71 nusileido Barselonos „Winterthur FCB” krepšininkams ir patyrė trečiąją nesėkmę. Ispanijos ekipa atsirevanšavo vilniečiams už pralaimėjimą pirmojo rato varžybose 91:97.

Nuo pat rungtynių pradžios vyko atkakli kova. Šiek tiek geriau sekėsi svečiams, kurie įgijo kelių taškų pranašumą. Pirmosios rungtynių pusės metu dėl kojos susižeidimų aikštelę buvo priversti palikti Robertas Štelmaheris bei Simas Jasaitis.

„Lietuvos rytas” gerai žaisdė tik kelias atkarpas, o visą kitą laiką iniciatyva priklausė priešininkams iš Ispanijos, kurie pirmąjį po dviejų ketvirčių turėjo šešių taškų pranašumą – 43:37.

„Lietuvos ryto” gretose rezultatyviausiai žaidė kapitonas Robertas Javtokas, pelnęs 13 taškų (14 atk. kam.), Haris Mujezinovičius ir Frederickas House pridėjo po 11, Matthew Nielsenas – 8, Robertas Štelmaheris – 6.

Ispanų gretose sunkiai sulaukomas buvo Juanas Carlosas Navarro, surinkęs 18 taškų (4 rez.perd.), Marvis Thortonas pridėjo 14, Gregoras Fučka ir Mikhalis Kakiuozis – po 12, o Shammondas Williamsas – 9 taškus (5 rez.perd.).

Vilniečių pagrindinis ginklas tolimi metimai rungtynėse prieš „Barcelona” krepšininkus veikė ne geriausiai – „Lietuvos rytas” pataikė 7 metimus iš 28. Ne geriau iš toli atakavo ir priešininkai (5/23), tačiau jie per visą mačą padarė tik 5 klaidas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.