Kaune pradėjo veikti didžiausias Lietuvoje autopaslaugų centras

2005 m. sausio 9 d. Kaune pradėjo veikti naujas UAB „Eoltas” autopaslaugų centras „Viskas automobiliui”, kurio bendras plotas siekia 10 tūkst. kv. m. Bendrovės investicijos į šį centrą sudarė 14 mln. Lt ir tai yra didžiausias tokios paskirties kompleksas Lietuvoje.
UAB „Eoltas” autopaslaugų centrą „Viskas automobiliui” sudaro 6 tūkst. kv. m ploto sandėlis, 2 tūkst. kv. m ploto automobilių dalių ir įrangos prekybos centras, apie 1250 kv. m ploto automobilių remonto centras (servisas), administracinės ir pagalbinės patalpos. Kaune įsikūrusiame autopaslaugų centre iš viso dirbs apie 100 darbuotojų.
Pasak UAB „Eoltas” generalinio direktoriaus Tomo Skėrio, patogi naujojo centro geografinė padėtis, itin gausus automobilistams skirtų prekių ir paslaugų asortimentas bei konkurencingos kainos daro šį autopaslaugų kompleksą patrauklų ne tik Kauno, bet ir aplinkinių miestų gyventojams.
„Kaune pradeda veikti iš esmės naujos kartos autopaslaugų centras, kokių iki šiol šalyje dar nebuvo. Naujajame centre po vienu stogu vyks ne tik automobilių remonto ir priežiūros darbai, bet ir prekyba automobilių dalimis bei aksesuarais. Automobilistams garantuosime visapusišką transporto priemonių priežiūrą, o apsilankiusieji greta įsikūrusiame prekybos centre ras visas reikiamas prekes automobiliui, pradedant variklių važiuoklės dalimis ir baigiant automobilių aksesuarais. Kita vertus, strategiškai patogioje vietoje, Kauno miesto teritorijoje greta automagistralės Vilnius-Klaipėda, įsikūręs naujasis autopaslaugų centras bus lengvai pasiekiamas ne tik kauniečiams, bet ir maždaug 100 km spinduliu aplink Kauną išsidėsčiusių miestų ir miestelių gyventojams”, – pabrėžė T.Skėrys.
UAB „Eoltas” moderniame automobilių remonto centre bus atliekama lengvųjų automobilių ir krovininio transporto (iki 5 tonų) variklio, važiuoklės, automobilių elektrinės dalies diagnostika bei remontas. Centre taip pat bus teikiama visa eilė papildomų paslaugų – skubus nedidelių gedimų remontas be išankstinės registracijos, sezoninis padangų saugojimas, transporto priemonių plovimas, automobilių salonų cheminis valymas, visų tipų alyvų keitimas, optinis šviesų reguliavimas, automobilių išmetimo dujų ir dūmų reguliavimas, kondicionierių sistemos remontas. Klientui pageidaujant, jam galės būti suteiktas pakaitinis automobilis, o centro specialistai suteiks sugedusio automobilio transportavimo paslaugą.
UAB „Eoltas” generalinio direktoriaus teigimu, automobilių remonto centre esantys modernūs hidrauliniai keltuvai įgalins atlikti iki 5 tonų krovininių transporto priemonių remontą. „Tai gera žinia rinkai, kurioje iki šiol buvo jaučiamas būtent šios grupės automobilių remontui pritaikytų servisų stygius. Be to, mūsų automobilių remonto centras tapo pirmuoju Kauno regione, kuriame bus teikiama moderni fotokamerinio ratų geometrijos reguliavimo paslauga”, – teigė jis.
Iki šiol Lietuvoje veikė du bendrovės automobilių servisai – Klaipėdoje ir Marijampolėje. 2005 metų gruodžio mėnesį automobilių remonto centras įkurtas Rygoje (Latvija).

UAB „Eoltas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.