Kinuose – „Auksiniam gaubliui” nominuota kostiuminė drama „Puikybė ir prietarai”

Jau vasario 3 dieną kinuose pradedama rodyti įspūdinga kostiuminė drama „Puikybė ir prietarai”, kuri vienu laipteliu aukštyn pakylėjo britų aktorę Keirą Knightley. Juostomis „Karalius Artūras”, „Tramdomieji”, „Domino” jau spėjusi išgarsėti dvidešimtmetė po vaidmens filme „Puikybė ir prietarai” pagaliau sulaukė ir kritikų įvertinimų. Šią savaitę paskelbtuose Amerikos nacionalinės kino kritikų asociacijos apdovanojimuose K. Knightley laimėjo antrą vietą kaip geriausia aktorė. Jaunoji britė nekantriai laukia sausio 16-osios, kur paaiškės, ar ji nugalės savo konkurentes ir gaus „Auksinį gaublį” geriausios aktorės miuziklo ar komedijos kategorijoje. Beje, juosta „Puikybė ir prietarai” yra nominuota „Auksiniam gaubliui” kaip geriausias miuziklo ar komedijos kategorijoje.
Pagal J. Austen romaną pastatytas filmas „Puikybė ir prietarai” nukelia į didingus Anglijos aristokratų laikus, į seną, gerbiamą, bet ne itin turtingą Benetų šeimą. Vieną iš nuostabių šeimos dukterų įsimyli kaimynystėje gyvenantis aristokratas Čarlzas Bingls (akt. S. Woodsas). Čarlzo sesuo ir jo geras draugas Darsis (akt. M. MacFadyenas) nepritaria šiam įsimylėjimui, tačiau netikėtai Darsis pats pradeda suvokti, jog pamilo kitą Benetų dukterį Elizabet (akt. K. Knightley), kuri… atstumia jaunąjį aristokratą. Pernelyg didelis Darsio pasitenkinimas savimi, skirtinga padėtis visuomenėje, aplinkinių paskalos ir Darsio praeities paslaptis žinantis leitenantas Vikhemas trukdo įsižeibti jų meilei. Išpainioti tarpusavio santykių, meilės, neapykantos ir intrigų kamuolį darosi vis sunkiau. Turės praeiti nemažai laiko, kol Elizabet ir Darsis pagaliau įveiks savo išdidumą ir prietarus, kol juos sujungs meilė, kuriai nebaisios jokios kliūtys.
„Puikybė ir prietarai” – tai kino ekrane senokai matyta kostiuminės dramos žanro juosta, kurioje susilieja prabangūs didingų aristokratų dvarai, nuostabūs senosios Anglijos peizažai, įspūdingi kostiumai, nepriekaištinga puikių aktorių vaidyba, meilės intrigos ir romantiški jausmai…

Prabangi kostiuminė drama „Puikybė ir prietarai” kinuose pradedama rodyti nuo vasario 3 dienos!

Svarbiausia informacija apie kiną – www.forumcinemas.lt

„Forum Cinemas” informacija

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.