Striptizo šokėja išgąsdino LNK

„Nacionalinėje muzikos lygoje” apsinuoginusios merginos pasirodymą nutraukė reklama.

Pabūgusi skandalo, LNK televizija sekmadienį tiesioginės laidos „Nacionalinė muzikos lyga”(NML) metu buvo priversta skubiai įterpti reklamą.

Mat LNK nebuvo visiškai tikra, kad kartu su grupe „Išjunk šviesą” pasirodžiusi striptizo šokėja Andželika Ignatenko paauglių akivaizdoje vėl neapsinuogins.

Prieš kelis mėnesius panaši istorija nutiko Lietuvos televizijoje. Laidos „Lietuvos dainų dešimtukas” metu A.Ignatenko nusimetė liemenėlę ir kurį laiką šoko apsinuoginusi.

Po tokio grupės akibrokšto Lietuvos televizijos generaliniam direktoriui Kęstučiui Petrauskiui teko aiškintis net Seime – minėtą laidą žiūri ir į filmavimus renkasi daugiausia vaikai.

Pasirodymą nutraukė reklama

Nedaug trūko, kad panaši istorija pasikartotų ir LNK.

Viduryje dainos A.Ignatenko į studijos žiūrovus nusisuko nugara. Netrukus mergina nusimetė viršutinį drabužį ir, ant krūtinės sukryžiavusi rankas, atsisuko į publiką.

Po to ji vėl nusisuko ir, regis, į publiką ketino atsisukti jau ištiestomis rankomis. Tačiau tada grupės pasirodymą staiga nutraukė reklama ir to, kas buvo toliau, televizijos žiūrovai neišvydo.

Tuo tarpu grupės „Išjunk šviesą” šokėja A.Ignatenko „Ekstra žinias” tikino, kad po vieno skandalo į antrąjį veltis nenorėjo ir tikrai nebuvo visiškai apsinuoginusi bei to daryti net neketino.

Tiesa, mergina prisipažino, kad prieš pasirodymą apie tai buvo kalbama.

„Mes LNK televiziją patikinome, kad aš visiškai nenusirengsiu. Net nuogos krūtinės neketinau rodyti.

Jie mumis patikėjo. Bet, matyt, nutarė dar kartą apsidrausti ir mano pasirodymo metu įjungė reklamą” – svarstė A.Ignatenko.

Tiesa, panašiai grupės „Išjunk šviesą” atstovai kalbėjo ir prieš kelis mėnesius – muzikantai ir pati šokėja teigė, kad Lietuvos televizijos studijoje skandalo kelti taip pat neketino, o drabužius mergina nusimetė tiesiog spontaniškai.

Vaikai nuogybių nematė

Į „Nacionalinę muzikos lygą” LNK studijoje dažniausiai atvyksta paaugliai.

Tačiau „Ekstra žinių” kalbintas laidos komisaras Algis Ramanauskas-Greitai tikino, kad studijoje buvę nepilnamečiai nieko nepadoraus nematė.

„Kiek man žinoma, buvo suderinta, kad vaikai nematys nuogybių. Jie ir nematė. Daugiau komentarų neturiu”, – tepasakė A.Ramanauskas.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.