Vilija ir Vudis įrašė „Be namų negerai” dainą

Romantiškas Vilijos ir Vudžio duetas – tokią premjerą šį savaitgalį pateikė LNK. „Kelio į žvaigždes” dalyviai Vilija ir Vudis pirmą kartą oficialiai dainavo duetu – iki šiol jiedu neturėjo jokios bendros dainos. Dabar bendras jų kūrinys keliolika kartų per dieną pasigirsta LNK eteryje – kai anonsuojamos naujos „Be namų negerai” serijos.

Nuo Naujųjų LNK pradėjo kasdien rodyti net po dvi populiariausio Australijos serialo „Be namų negerai” serijas. Vilija ir Vudis yra ištikimi šio saulėto serialo apie Samerbėjaus, mažo Australijos pakrantės miestelio gyvenimą, žiūrovai.

„Kai televizija rodydama šį serialą padarė pertrauką, organizavau klasiokus rašyti pasipiktinimo laišką LNK televizijai. Žiūrėjau šį serialą kasdien. Mano mėgstamiausi personažai buvo Pipa, Elza ir Alfas. O kokia graži buvo Eindžel ir Šeino meilės istorija…”, – prisiminė serialą Vilija.

Vudis prisipažįsta taip pat žiūrėdavęs „Be namų negerai”. „Buvau paauglys, man rūpėjo tie patys dalykai, kurie buvo nagrinėjami tame seriale – santykiai su merginomis, su tėvais. Tuo metu gyvenau tokiomis pačiomis problemomis”.

Ir Vilija, ir Vudis prisipažino, kad jiems dainuojant serialo dainą, teksto nereikėjo – jie ją atsiminė iš tų laikų, kai kasdien žiūrėdavo „Be namų negerai”.

Dabar iš realybės šou į namus grįžę jaunuoliai tikina ir toliau žiūrėsią šį Australijos serialą. „Ir laikas patogus – trečią dienos. Spėsiu ne tik atsikelti, bet ir išsimaudyti”, – juokėsi Vilija, sunkiai po realybės šou grįžtanti į normalų dienos režimą.

Per šias Kalėdas australai atšventė 4000 -ąją „Be namų negerai” seriją. Septyniolika metų filmuojamas serialas, pakerėjęs viso pasaulio žiūrovus nuo Australijos iki Didžiosios Britanijos, pasakoja apie Samerbėjaus, mažo Australijos pakrantės miestelio, žmonių gyvenimą, meilę, laimę, netektis ir sukrėtimus. Milijonai žmonių kasdien stebi, kaip sekasi gyvenimas Selei, Alfui, Pipai, jos globojamiems vaikams ir kitiems porai dešimčių veikėjų.

Selės vaidmens atlikėja Kate Ritchie ir Alfą Stewartą vaidinantis Ray Meagheris šiame seriale vaidina nuo pirmosios serijos ir jau pasiekė Australijos rekordą! Selė „Be namų negerai” pradėjo filmuotis būdama devynerių, dabar ji vaidina mokytoją ir tapo direktore, kai direktorių Donaldą Fisherį vaidinęs aktorius paliko serialą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

5 atsiliepimai į "Vilija ir Vudis įrašė „Be namų negerai” dainą"

  1. Rūta

    Gera daina mano mėgstamiausia kai jos klausausi CCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLCOOL 😉 😀 😮 😯 🙄 😯 😯 😕 😕 🙄 🙄 😯 🙄 😕 8) 🙄 🙄 😉 🙂 😀 😛 🙄 8) 😯 😮 😛 😀

  2. Ta pati ruta

    Vilija tu kieciausia ir geriausia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😛 😀 😉 😛 😀 😛 😉 😀 😛 😉 😀 😛 😉 😀 😛 😉 😀 😛 😉 😀 😛 😉 😀 😛 😉 😀 😛 😉 🙄 8) 😀 😉 🙂 😛 😮 🙄 8) 😀 😉 😛 😛 😛 😛

  3. sysenele

    😉 😛 🙁 😥 😮 😐 😳 8) 🙄 😕 😡 👿 😯 💡

  4. vudzio gerbeja

    😀 😉 😛 🙁 😥 😮 😐 😳 8) 🙄 😕 😡 👿 😯 💡

  5. joaqna

    kas labas rfašas 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.