Interviu su Jennifer Aniston ir Shirley MacLaine

Vasario pradžioje Lietuvos kino teatruose startuos žavinga romantinė komedija „Sklinda gandai…” su Jennifer Aniston ir Kevinu Costneriu pagrindiniuose vaidmenyse. Filme, pasakojančiame apie trijų kartų moteris, susipainiojusias su tuo pačiu vyru, vieną iš pagrindinių vaidmenų atlieka legendinė amerikiečių aktorė Shirley MacLaine. Artėjančios filmo premjeros proga pateikiame interviu su Jennifer Aniston ir Shirley MacLaine.

Jennifer, kuo tave sužavėjo tavo personažas filme „Sklinda gandai…”?
Jennifer Aniston: Mane sužavėjo mano partneriai. Tiesą sakant, vaidinti pasimetusį ir išsigandusį žmogų, kai pats esi neseniai tai išgyvenęs, nėra labai smagu. Smagiausia man buvo apskritai eiti į darbą ir užsimiršti.

Ar tau patiko siužeto nuorodos į kultinį amerikiečių filmą „Absolventas”?

Jennifer Aniston: Man tai buvo labai įdomu. Esu skaičiusi daugybes romantinių komedijų, kuriose kartojasi ta pati nuobodi formulė. Šitame filme viskas šiek tiek kitaip – mergina privalo surasti vaikiną. Ji nusisamdo netikrą sužadėtinį, kad apgautų tikrąjį. Toks priešinimasis realybei man pasirodė labai smagus.

Shirley, kaip Jums patiko vaidinti ponią Robinson? Juk tai labai portretinis personažas…
Shirley MacLaine: Taip, iš tiesų. Visoje Pasadenoje sklando gandai, kas gi yra tikroji ponia Robinson. Per dvi dienas prisiklausiau jų begales. Man rodos, kiekvienas turi savo supratimą, kas ji ir kokia ji. Jai – 80, ji turbūt gyvena kokioje nors mansardoje ir yra nepaprastai kandi kiekvienam sutiktajam.

Jūsų personažas iš tiesų labai kandus. Atrodo, ji galėtų net į skutelius sudraskyti jai neįtikusį žmogų.
Shirley MacLaine: Kiekvieną dienų atrandu vis naujų ponios Robinson būdo bruožų. Nemanau, kad ji galėtų taip drastiškai pasielgti, nebent tam būtų svarios priežastys. Tiesiog, kai žmogus pasensta, jis pradeda galvoti: „Daugiau su tuo nebesitaikstysiu. Štai visa tiesa.Tu esi bukagalvis ir atstok nuo manęs”. Gaila, kad tik senatvėje mes taip atsipalaiduojam…(juokiasi)

Jennifer, savo naujais vaidmenimis tu nepaliauji stebinti žiūrovų. Vis dėlto tau labiausiai limpa komedijų aktorės įvaizdis. Ar dažnai turi pakovoti už kitokius vaidmenis?
Jennifer Aniston: Ne. Ir dėlto esu labai laiminga. Gaunu įvairiausių pasiūlymų. Be to, po truputį bandau prodiusuoti filmus. Man tai labai įdomu.

Shirley, Jūs kažkada bandėte režisuoti filmą?

Shirley MacLaine: Taip, režisavau filmą „Bruno”, tačiau tai buvo siaubinga patirtis, nes dirbau kartu su kompanija „J&M” Prisiminkite šį pavadinimą. Niekam nesiūlau turėti reikalų su šia kompanija. Nors dabar jau jie turbūt yra bankrutavę. Labai didžiavausi savo filmu, nes dirbau su vaikais, tačiau jis niekuomet nepasiekė kino ekranų. Tai vis tos kompanijos dėka, kuri nesugebėjo kino teatruose parodyti nei manojo „Bruno”, nei Paulo Schraderio filmo „Hostage”.

Jennifer Aniston ir Shirley MacLaine romantinėje komedijoje „Sklinda gandai” nuo vasario 10 d.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.