TV1 televiktorinoje „Duodam” panevėžietis laimėjo 20 000 litų

TV1 televiktorina „Duodam” jau antrąjį kartą padovanojo Didįjį prizą žiūrovui, atspėjusiam skaičių auksiniame voke. „Duodam” gerbėjas ir nuolatinis dalyvis ponas Jonas ne tik teisingai suskaičiavo trikampius paveikslėlyje, bet ir atspėjo skaičių voke.

Laimingasis panevėžietis prisipažino, jog savo laimę televiktorinoje bando beveik kiekvieną popietę. „Jau ne kartą esu laimėjęs mažesnį prizą už teisingą atsakymą. Ir jų man užtekdavo”, – pasakojo didžiojo prizo laimėtojas. Pasak Jono, ne prizai vilioja skambinti, o azartas. „Čia kaip sporte – sieki kuo aukštesnių rezultatų”, – pokštavo televiktorinos dalyvis. Deja, jam ne visuomet pasiseka prisiskambinti ir atsakyti teisingai į klausimą. „Žmona ne sykį barė, kad taip dažnai skambinu. Tačiau šiandien – pirmoji pasveikino su laimėjimu”, – džiaugėsi ir prizu, ir žmonos sveikinimu Jonas.

Laimingąjį vakarą panevėžietis bandė suskaičiuoti trikampius. Mat tai viena mėgstamiausių jo užduočių. Suskaičiavo, keletą kartų dar pažvelgė į paveikslėlį ir pabandė prisiskambinti. Pavyko. „Jau tą akimirką nujaučiau, jog vakaras bus ypatingas”, – prisiminė Jonas. Nuojauta panevėžiečio neapgavo. „Negalėjau patikėti, jog pavyko teisingai suskaičiuoti visus trikampius. Paprastai bent keleto pritrūksta” – atviravo Jonas. Laidos vedėjai pasiūlius pasirinkti auksinės spalvos voką „Duodam” žiūrovas net nesuabejojo. „Tas kelias laukimo sekundes, kol buvo plėšiamas vokas, tarsi laikas sustojo. Ir jau kitą akimirką – aš 20 000 laimėtojas”, – džiaugėsi didžiojo prizo laimėtojas.

Laimingasis Televiktorinos „Duodam” dalyvis prisipažino, jog šis laimėjimas pati geriausia naujųjų metų dovana, kuri pradžiugino visą šeimą.

Spalį žaidime net 50 000 litų Didįjį prizą laimėjo telšietė Aldona Montrimienė. Ji ne tik neatspėjo, kuris kamuoliukas nuriedės į duobutę ir laimėjo 300 litų”, bet ir spėjo auksiniame voke esantį skaičių 1 iki 200.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

7 atsiliepimai į "TV1 televiktorinoje „Duodam” panevėžietis laimėjo 20 000 litų"

  1. VIVA

    TEN SUKCIU KOMPANIJA! VISAS 2 VALANDAS NIEX NEPRISISKAMBINA. AS PABANDZIUA, TAI NET 3 KARTUS SAKE: „JUSU SKAMBUTIS NEPAPULS I ETERI. BANDYKIT DAR KARTA”. UZ KEIKVIENA TOKI PASKAMBINIMA – 2 LT. BET NIEX NEPRISISKAIBMO DAR VALANDA… TOX TAS ZAIDIMAS

  2. BArtas

    😮 🙂
    puikus zaidimas,pramoga visai seimai.tik nereikia skambinti,uztenka ziureti ir sukti galva!o jau vedejos :>~~
    123 darom zajabys 😀

  3. indre

    tikrai ne sukciai. tia tikrai ypatinga pramoga velyva salta ziemos vakara. mes daznai su draugais susiskambinam ir speliojam, aptarinejam tuometu transliuojamos lajdos peripetijas.
    aciu visam „DUODAM” kolektyvuj.

  4. maryte

    zatdimas- tai pinigu plovimas

  5. agne

    negaliu patiketi kad leidzia par televizija tokiu zadimu

  6. Zita

    O man ziauriai patinka duodam. nori -zaidi, nori – tik paspoksai. O laimi jau nemazai ziurovu 😀

  7. pinigas

    ,,DUODAM,, TAI NEBERODO BET DABAR VASAROS SEZONE RODO ,, SKAMBINK IR LAIMĖK,, NUO 9.30 IKI 11.45 , O KITAS ŽAIDIMAS ,,PINIGŲ LIETUS,, TAI NUO 14.25 IKI 15.45. 😯 , BET VIRENO SKAMBUČIO KAINA.. 👿 3,30 LT. NR. ABIEJOSE ŽAIBIMUOSE VIENODI 🙄 😳 💡 😐

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.