„Omnitel” pirmoji pradėjo informuoti savo abonentus apie skambinimą į kito Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriaus tinklą

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel” pirmoji pradėjo toniniu signalu informuoti savo abonentus apie tai, kad jie skambina į kito Lietuvos mobiliojo ryšio paslaugų teikėjo tinklą. Ši nemokama paslauga buvo įjungta visiems „Omnitel” abonentams 2006 m. sausio 1 d. pagal naujas Elektroninių ryšių paslaugų teikimo taisykles.
„Vartotojams užtikriname teisę žinoti, ar jie skambina savo tinklo abonentams palankesniais savo tinklo tarifais, ar į kito Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriaus tinklą, – sakė Omnitel viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras. – Nuo šiol „Omnitel” abonentai patys įsitikins, kad daugiau negu 70 proc. visų savo skambučių jie atlieka didžiausiame Lietuvoje „Omnitel” tinkle”.
Naujos Elektroninių ryšių paslaugų teikimo taisyklės įsigaliojo nuo 2006 m. sausio 1 d. Jose įtvirtintos nuostatos vartotojams suteikia daugiau aiškumo naudojantis elektroninių ryšių paslaugomis. Pagal naująsias taisykles, mobiliojo ryšio paslaugų teikėjai privalo iki sujungimo toniniu signalu informuoti apie tai, kad abonentas skambina į kito mobiliojo telefono ryšio paslaugų teikėjo tinklą.
Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel”, remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, pagal gautas pajamas užima daugiau nei pusę mobiliojo ryšio rinkos (52 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

Omnitel

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.