Horoskopas įsimylėjusiems

Kai bandome nuspėti, kokie bus 2006-ieji, pirmiausiai galvojame apie jausmus. Žvaigždžių pranašystės pagal Rytų kalendorių – jau įsimylėjusiems ar tik norintiems įsimylėti, laimingai susituokusiems ar nerimaujantiems dėl šeimos likimo.

Avinas

Jis. Jeigu neturite širdies damos, šiais metais draugai arba artimieji gali su ja supažindinti. O jeigu turite artimą žmogų – nieko nekeiskite ir nebandykite mylimosios perauklėti – galimi konfliktai.

Ji. Ištekėjusių moterų šeimoje 2006 metais – ramybė ir palaima. Už rūpinimąsi vyru bus dosniai atseikėta. O jeigu dar esate laisva, dėmesį sutelkite į karjerą: galbūt sėkmingi reikalai jums atneš… jaunikį.

Jautis

Jis. Kiek daug puikių merginų! Tačiau šiais metais verčiau nesiblaškyti – 2006-aisiais sudaryta sąjunga gali būti sėkminga. Vedę taip pat neturėtų dairytis į šalis: visą aistros įkarštį – į šeimą! Kitaip galite suklysti, o klaidos kainuos brangiai.

Ji. Įsigysite naujų gerbėjų, pažįstamų. Tačiau būkite atsargesnės su vyrais! Nemanykite, jog kiekvienas jų – jums skirtasis…

Dvyniai

Jis. Neskubėkite keisti gyvenimo draugės. Žinoma, jeigu dar visiškai nesusvetimėjote. Dar galite atrasti tarpusavio supratimą. Jeigu esate vienišas, atsargiau rinkitės flirto objektą: lengvi santykiai gali turėti rimtų pasekmių.

Ji. Šeimyninis gyvenimas gali būti audringas – kovokite už savo teises, tik protingai. Nors didelių permainų nebus. Jeigu esate vieniša, vasarą galite sutikti savo svajonių vyrą.

Vėžys

Jis. Lengvai megzkite pažintis – kiekviena jums gali būti naudinga. Tik nieko moterims nežadėkite. Poilsiaujant gali atsitikti tai, kas pakeis jūsų likimą. Todėl nesivežkite atsitiktinių pakeleivių.

Ji. Meilės reikaluose galimas atšalimas: neskubėkite kaltinti mylimojo. Nepulkite į paniką, jeigu nepavyks susitaikyti. Gal sutiksite kitą…

Liūtas

Jis. Atsidursite moterų dėmesio centre: jeigu esate laisvas – nepražiopsokite progos patirti nuotykį. Vedę liūtai turėtų būti atsargūs: galbūt medžiotojos trokšta jo brangaus kailio…

Ji. Sugebėsite prisijaukinti visus, kurių norėsite. Šeimoje tapsite šeimininke. Tik nesikarščiuokite ir nerodykite nagučių!

Mergelė

Jis. Jeigu šeimoje kyla konfliktų – stenkitės suprasti, ko nori jūsų antroji pusė. Viengungiai neturėtų ignoruoti korporacijos vakarėlių, bendrakursių ir bendraklasių susitikimų – galite sutikti idealią porą.

Ji. Gyvenimo draugas pasirodys kuo puikiausiai, vaikai taps atidesni – naudokitės, tik pačios nieko nereikalaukite. Tačiau 2006-aisiais nereikėtų tuoktis.

Svarstyklės

Jis. Regis, jums teks dėl savo meilės kautis dviem frontais: ir su aplinkybėmis, ir su savimi. Užtat galiausiai išrinktoji taps patikima sąjungininke. Nepasiduokite – jūs laimėsite.

Ji. Turite viską, kad būtumėte laiminga: mėgaukitės! Neleiskite, kad jums vadovautų tėvai, artima draugė, širdies išrinktasis (vyras).

Skorpionas

Jis. Naujoji meilė žada sėkmę. Jeigu jau sulaukėte 30-ies, garbinimo objekto ieškokite tarp šalia esančių žmonių. Kitais metais visi Skorpionai privalo valdyti savo aistras, nes gali atsidurti šuns, kurį vizgina jo paties uodega, vietoje.

Ji. Smalsumas – ne yda, todėl bandykite viską, kas įdomu: nauji pomėgiai ir santykiai jus praturtins dvasiškai ir materialiai. Ištekėti geriausia iki kitos žiemos.

Šaulys

Jis. Naujais metais jūsų šeima ar sena meilė gali tapti santykių etalonu. Vienišas Šaulys gali sužeisti ne vienos merginos širdį. Tik būkite atsargūs – sezoną pradėkite pavasarį.

Ji. Jeigu užgeso jūsų namų židinys, stenkitės likti gerais draugais. Žvaigždės jums žada naują sąjungą – gal ne itin aistringą, tačiau laimingą.

Ožiaragis

Jis. Nesilaikykite įsikabinę į praeitį, jeigu ji nedžiugina. Atsikratykite senųjų įpročių, pradėkite naują gyvenimą.

Ji. Nepaprastai sustiprės jūsų žavesys. Netekėjusios gali rasti savo laimę, jeigu atkreips dėmesį į tuos, kuriuos pažįsta seniai, bet ne itin gerai…

Vandenis

Jis. 2006 metais galite sau leisti aistrą, meilę, pavydą ir nepriklausomybę – vis tiek iš vandens išbrisite sausi. Svarbiausia – nieko neįskaudinti ir nenuvilti.

Ji. Nieko neišradinėkite, veikite pagal aplinkybes – kaip karaliaus sutuoktinė sulauksite stulbinamo pasisekimo. Jaunos gražuolės gali sėkmingai ištekėti.

Žuvys

Jis. Nelaukite malonės iš jums patinkančių būtybių – veikite ir siekite atsakomosios simpatijos. Stenkitės užkariauti keturių moterų širdis: žmonos (sužadėtinės), motinos, uošvės (būsimosios), viršininkės. Tada seksis ne tik meilė.

Ji. Sąžiningumas ir nuoširdumas garantuos laimingą šeimyninį ir intymų gyvenimą. Su širdies draugu ilgam nesiskirkite – ypač vasaros pabaigoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

2 atsiliepimai į "Horoskopas įsimylėjusiems"

  1. gintare

    ir cia jausmu horoskopas 2006 m???nu kazinau…
    🙄

  2. saUJax

    😛 jega metai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.