„Iškepė” debiutinį albumą

Grupė „N.E.O.” šiemet išleidžia ilgai lauktą debiutinį albumą „Tavo delne”. Keturių stilingų vaikinų grupė albume pristato beveik dvejų metų sceninės veiklos rezultatus.

Visos ilgai laukto albumo dainos yra gerai atpažįstamos dėl „N.E.O.” šiuolaikiško ir kokybiško stiliaus bei stiprių ir charizmatiškai atliktų vokalinių partijų. Albumo muzika – melodinga, pagardinta klubiniais ritmais. Ji sukurta grupės lyderio, gerai Lietuvoje žinomo muzikos prodiuserio ir kompozitoriaus Raigardo Tautkaus.

Raigardas pasakojo, jog apie albumą rimtai galvoti pradėjo tuomet, kai grįžo po garso režisūros studijų Norvegijoje. Jam išvykus grupės reikalai buvo nutrūkę, nors nė vienas narys neabejojo, kad grupės veikla neužges. Raigardo sugrįžimas koncertų ir gerbėjų pasiilgusiems likusiems grupės nariams buvo ilgai lauktas įvykis. Pertrauka vaikinams padėjo apsispręsti ir pradėti labai rimtai žiūrėti į savo, kaip grupės, veiklą.

Marius, Tadas ir Evaldas tvirtina, kad nesenai apsisprendė, savo asmeninei veiklai skirti tik tiek laiko, kiek jo liks po visų grupės reikalų. Visur spėjantys vaikinai sako, kad gailisi tik dėl to, kad albumas dėl didelio darbo krūvio ir aukštų reikalavimų sau pasirodė kiek vėliau nei buvo planuota.

Albumo pavadinimas „Tavo delne” pasirinktas neatsitiktinai – tai daug prasmių turintis simbolis. Viena iš jų – ženklas, jog muzika šiame albume bus dedikuota meilei ir konkrečiai žmonėms, kurie turės albumą savo delnuose.

Grupės muzikos prodiuseris, tekstų autorius ir dainų aranžuotojas Raigardas sukūrė albumą, kuris nenusileidžia ir užsienio atlikėjų kokybei. „Tavo delne” – vienintelis debiutinis albumas Lietuvoje, kuriame iš keturiolikos albume įrašytų dainų yra net septyni radijo singlai: „Su tavim”, „Aš tikiu”, „You Are In Hollywood”, „Tau, mano mamyte”, „Tu”, „Nusijuok” ir „Tavo delne”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "„Iškepė” debiutinį albumą"

  1. evelinoote

    wienas ish N.E.O. tajp pat treniruoja krepsini berniukus ish tornado klubo norejau suzinoti koks jo wardas?

  2. aha

    jo vardas marius 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.