V.Adamkaus žodį išgirdo ne visi

Kėdainių nepasiekė prezidento Valdo Adamkaus ir jo žmonos Almos Kalėdų sveikinimas.

Nors visos šalies regioninės televizijos rodė šalies vadovo šventinę kalbą, Kėdainiuose įrašas nebuvo transliuojamas.

Vietinę televiziją kontroliuoja Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas, kuris nevengia atvirai pasišaipyti iš šalies vadovo.

Kaip „Lietuvos rytui” paaiškino šios televizijos direktorė Estela Gusinauskienė, Prezidentūra sveikinimo įrašą buvo žadėjusi atsiųsti penktadienį, tačiau pateikė tik šeštadienį.

„Mūsų laidos šeštadieniais yra transliuojamos, tačiau niekas televizijoje nedirba ir laidų nerengia. Todėl ir negalėjome parodyti prezidento bei jo žmonos sveikinimo”, – aiškino E.Gusinauskienė.

Tuo tarpu Prezidentūros atstovai tvirtino, jog su Kėdainių televizija buvo dar prieš savaitę sutarta, kad bus transliuojamas iš anksto įrašytas prezidento Kalėdų sveikinimas. Tačiau kėdainiškiai paskutinę dieną persigalvojo.

Penktadienį sveikinimo įrašo Prezidentūra regioninėms televizijoms išsiuntinėti nesuspėjo – dėl V.Adamkaus ir jo žmonos peršalimo kalba buvo įrašyta kiek vėliau. Be to, sveikinimo įrašymas užtruko – jį teko filmuoti kelis kartus, nes užklupusi liga trukdė sklandžiai perskaityti tekstą.

Visoms televizijoms sveikinimo įrašą kurjeriai įteikė šeštadienio rytą. Tai, kad įrašas buvo gautas vėliau, nei planuota, nė vienai regioninei televizijai nebuvo kliūtis Kūčių vakarą parodyti V.Adamkaus ir jo žmonos sveikinimą.
Birutė Vyšniauskaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

2 atsiliepimai į "V.Adamkaus žodį išgirdo ne visi"

  1. viktoras

    ir breznevas pries mirti sunkiai bepaskaite

  2. marius

    KARO METU VILKETA BUVO NE TOS SPALVOS KARINE FORMA. DIDYSIS DEMOKRATAS NEVISU MYLIMAS!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.