„Sūkurio” šokėjai – treti

Europos klasikinių sportinių šokių taurės varžybose Latvijos sostinėje Rygoje Lietuvos vicečempionai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė iš Kauno „Sūkurio” klubo užėmė trečiąją vietą.

Nugalėjo Vokietijos atstovai Simonė Segatoris ir Anetė Sudol. Antrąją vietą užėmė lenkai Viktoras Kiška ir Malgožata Galicka. Finale dar šoko Latvijos, Italijos, Danijos ir Estijos poros. Taurės varžybose dalyvavo 21 pora iš tiek pat šalių.

Teisėjai, kurių gretose buvo ir lietuvė Dalia Šleivienė, trenerių Jūratės ir Česlovo Norvaišų auklėtiniams D.Vėželiui ir L.Chatkevičiūtei už kvikstepą ir Vienos valsą skyrė 1-ąsias vietas, už valsą ir lėtą fokstrotą – 3-iąsias, už tango – 4-ąją vietą.

Ten pat įvykusiame Europos Sąjungos šalių Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionate triumfavo Lietuvos atstovai – Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė-Kandelis iš Vilniaus „Ratuto” klubo.

Antrąją vietą užėmė Suomijos pora – Mikas Kasalainenas ir Adrien Fitori, o treti liko Austrijos šokėjai Zufaras Zarijevas ir Ana Čemodurova. Finale dar šoko Latvijos, Danijos ir Estijos poros. Kiti Lietuvos atstovai – Šarūnas Greblikas ir Viktorija Chorova užėmė 14-ąją vietą. Varžybose dalyvavo 20 porų iš 11 šalių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.