Automobilio pasirinkimą nulemia ir Zodiako ženklas

Avinas

Kuris Avino ženklo atstovas nemėgsta greitai vairuoti? Kiekvienas visur ir visada pirmauti trokštantis „avinukas” nenuvertins „Premier” klasės automobilių, o jo svajone galima drąsiai vadinti sportinį „Ferrari”. Beje, geležis, nuo kurios lotyniško pavadinimo ferrum ir kilo visame pasaulyje geidžiamo automobilio markės pavadinimas, yra šio zodiako ženklo atstovų metalas. Avinai dažniausiai renkasi geležies bei ją primenančios sidabrinės spalvos, taip pat ekstravagantiškos raudonos ar jos atspalvių automobilius.

Jautis

Jaučiai automobilį renkasi itin kruopščiai. Kaip žmoną – vieną visam gyvenimui. Mėgstamiausios markės – laiko patikrinti ir patikimi „Opel” bei „Saab”. Net senesnės laidos automobilis gimusio po šiuo ženklu žmogaus kieme visada atrodys kaip naujas, nes „jautukai” įpratę rūpestingai prižiūrėti visus savo daiktus. Jie skausmingai išgyvena dėl kiekvieno ant brangaus „žaisliuko” atsiradusio įbrėžimo.

Dvyniai

Dvyniai dažniausiai renkasi „Audi” markės automobilius. Kodėl? Kad geriau girdėtų (lot. audi – girdėti, klausyti). Po šiuo ženklu gimę greičio mėgėjai vėjavaikiai tikriausiai negalėtų vairuoti, kai ausyse neūžia muzika. Būtent šio ženklo atstovai dažniausiai prie vairo nesiskiria su mobiliuoju telefonu. Dvyniams patinka keisti automobilius, neretai jie turi ir važinėja keliomis skirtingomis mašinomis.

Vėžys

Po šiuo ženklu gimę kuklūs žmonės nemėgsta skubėti, todėl jiems nelabai rūpi, kokį maksimalų greitį galėtų pasiekti jų automobilis. Labiausiai Vėžiams patinka senoviniai automobiliai. Iš įmantresnių užsienietiškų pasirinktų „Chrysler”. „Vėžiukai” apskritai vengia pažeidinėti Kelių eismo taisykles. Jie visada užsisega saugos diržus, neviršija greičio, neskuba lenkti, stengiasi apvažiuoti pavojingus kelio ruožus, automobilį palieka tik tam skirtose vietose, jeigu reikia, nepamiršta sumokėti už stovėjimą. Šio zodiako ženklo atstovai, kaip ir Jaučiai, kruopščiai prižiūri savo automobilį, rūpindamiesi tiek jo išore, tiek gražindami saloną, laiko garaže su didžiule spyna, būtinai apdraudžia.

Liūtas

Liūto ženklo atstovams romantikams patiktų vairuoti itališką „Alfa Romeo”. Išdykę „liūtukai” neatsisakytų škodos. Ūmaus būdo Liūtai svajoja apie „Jaguar”, itin protingais ir daug pasiekusiais save laikantys – apie „Cadillac”. Visi temperamentingi Liūtai mėgsta prabangą ir įvairiai puošia savo mėgstamą „žaisliuką”.

Mergelė

Mergelės vertina „Toyota” ir „Nissan” markių automobilius. Intelektualūs šio ženklo atstovai stengiasi nepažeidinėti Kelių eismo taisyklių, nevažiuoja degant raudonam šviesoforo signalui, neviršija greičio, nevartoja alkoholio žinodami, kad vėliau teks vairuoti, visada ir visur vežiojasi vaistinėlę. Rūpinasi, kad jų automobilis kuo mažiau kenktų aplinkai.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo žmonės labiausiai vertina komfortą. Viešasis transportas jiems primena pragarą, kelionė pėsčiomis esą per ilgai užtrunka, todėl automobiliu važiuoja ir iki artimiausio prekybos centro pieno ar duonos. Lepių Svarstyklių svajonė – aukščiausios klasės angliškas „Rolls Royce”, elitinis „Lincoln” limuzinas. Ir dar – nuosavas vairuotojas. Bet galimybės dažniausiai leidžia tik „Mercedes-Benz”.

Skorpionas

Skorpionams patinka dideli, galingi automobiliai. Jiems mieliausi „Por-sche”, BMW ar „Honda”. Skorpionai nėra labai atsargūs vairuotojai, neretai atsiduria avarinėse situacijose, todėl jiems itin svarbu, kad vairuojamas automobilis būtų patikimas.

Šaulys

Šauliai renkasi gerus, prabangiai atrodančius užsienietiškus automobilius, kuriais nevengia puikuotis prieš artimuosius ir draugus. Jiems labai tiktų turėti nuosavą autobusą ar bent treilerį su priekaba. Jeigu Šaulių finansinės galimybės gana kuklios, jie neatsisako vairuoti ilgaamžius „Fiat” arba „Volvo”.

Ožiaragis

Ožiaragiams patinka klasikiniai modeliai. Itin vertinami praktiški, ilgai tarnaujantys „Volkswagen” bei „Jeep”. Šio ženklo atstovai lyg tyčia renkasi prasčiausius kelius, ilgiausius maršrutus. Tokiose kelionėse be visureigio jie niekaip neišsiverstų.

Vandenis

Greitį ir riziką mėgstančių Vandenių svajonė – dviratis metalinis draugas motociklas. Ir kabrioletas šio oro ženklo atstovus patenkintų. Vandenio automobilyje visada per daug visokiausios technikos, jis neretai įmantriai išpuošiamas.

Žuvys

Gimusieji po Žuvų ženklu įvertintų romantiškai atrodantį anglišką „Bentley”. Ypač Žuvims patiktų violetinės spalvos transporto priemonė. Žuvų automobilis visada blizga švara, nes plauti metalinį draugą – jų pramoga bei pomėgis. Tačiau padebesiais skrajojančios Žuvys nėra labai atsargūs vairuotojai. Tad mašina jiems tenka rūpintis nuolat – autosalonuose Žuvys dažnas svečias.

Pagal užsienio spaudą parengė

Julija Gural

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , , .

3 atsiliepimai į "Automobilio pasirinkimą nulemia ir Zodiako ženklas"

  1. DVYNĖ

    Mano sūnus (22metai)Vandenis – labai taikliai parašyta. O vyras Skorpionas-visada trokšta ir perka didelius automobilius.Jis visada taip ir sako-svarbu,kad automobilis ilgai tarnautų be remonto.

  2. :(

    Nesamone,visai manes nevilioja tokie automobiliai kurie parasyti cia

  3. kristuchiux

    Kas per kliedai, ką sugalvojo – tą ir parašė. Taip išeina, kad kiekvienas pagal zodiaką ir renkasi automobilio markę, o aš visą laiką galvojau, kad pagal kainos ir kokybės santykį 😀 Čia tai prajuokino 😉 Na nieko, galėsį tokį juoką suskelt per Balandžio 1-ąją 😀 😀 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.