Debiutinis N.E.O. albumas „Tavo delne”

N.E.O. šiemet išleidžia ilgai lauktą debiutinį grupės albumą „Tavo delne”. Keturių stilingų vaikinų grupė albume „Tavo delne” pristato savo beveik dviejų metų sceninės veiklos rezultatus. Visos ilgai laukto albumo dainos yra gerai atpažįstamos dėl N.E.O. šiuolaikiško ir kokybiško stiliaus, bei stiprių ir charizmatiškai atliktų vokalinių partijų. Albumo „Tavo delne” muzika – tai melodingas, klubiniais ritmais pagardintas albumas, sukurtas N.E.O. lyderio, gerai Lietuvoje žinomo muzikos prodiuserio ir kompozitoriaus Raigardo Tautkaus.
Raigardas pasakoja, jog apie albumą rimtai galvoti pradėjo tuomet, kai grįžo iš garso režisūros studijų Norvegijoje. Jam išvykus grupės reikalai buvo nutrūkę, nors nei vienas narys neabejojo, jog grupės veikla neužges. Raigardo sugrįžimas, koncertų ir gerbėjų pasiilgusiems likusiems grupės nariams, buvo ilgai lauktas įvykis. Pertrauka vaikinams padėjo apsispręsti ir pradėti labai rimtai žiūrėti į savo, kaip grupės N.E.O. veiklą.
Marius, Tadas ir Evaldas tvirtina, kad nesenai apsisprendė, savo asmeninei veiklai skirti tik tiek laiko, kiek jo liks po visų grupės reikalų. Visur spėjantys vaikinai sako, jog gailisi tik to, kad albumas dėl didelio darbo krūvio ir aukštų reikalavimų sau, pasirodė kiek vėliau nei buvo planuota. Galų gale vaikinai vienbalsiai tvirtina, jog albumą, savo mintyse nešiojo ilgai ir su didele meile, kaip tikrą kūdikį. „Džiaugiamės, kad jis atitinka mūsų viziją, jis toks, kokį ir norėjome padovanoti klausytojams”, – teigė N.E.O. nariai.
Albumo pavadinimas „Tavo delne”, pasirinktas neatsitiktinai – tai daug prasmių turintis simbolis. Viena iš jų – ženklas, jog muzika šiame albume bus dedikuota meilei, ir konkrečiai žmonėms, kurie turės albumą savo delnuose. Visuomet glaudų ryšį su savo gerbėjais palaikantys N.E.O. teigia, jog jiems yra labai svarbu būti išgirstiems, reikalingiems. „Išleisdami savo albumą, tarsi sakome, jog atiduodame jį, kaip ir savo širdis klausytojams, ir su nekantrumu laukiame atsiliepimų”, – sakė grupės lyderis Raigardas Tautkus.
Grupės muzikos prodiuseris, tekstų autorius ir dainų aranžuotojas Raigardas sukūrė albumą, kuris nenusileidžia ir užsienio atlikėjų kokybei. Naujausia patirtimi, parsivežta iš garso režisūros studijų Norvegijoje, persmelktas visas albumas: garso kokybė, ir puikus improvizavimas įvairiausiais stiliais: nuo R&B, soul, liaudies dainų perdirbinių, iki paprasto kokybiško pop atlikimo. Vaikinai puikiai išpildo kiekvieną idėją, kurią užsibrėžia išreikšti dainoje. Nepaisant to, albume jaučiama vientisa nuotaika – romantika. Neveltui ir albumo suvedimo darbai vyko ypač kruopščiai, ilgai ir atsakingai. Jį klausantys daugelis muzikos žinovų tvirtina, jog grupės lyderis Raigardas, šiuo metu Lietuvoje yra vienas perspektyviausių (kaip beje, ir jauniausių) muzikos prodiuserių, o N.E.O. albumą „Tavo delne” jau vis dažniau tituluoja geriausiu debiutiniu albumu Lietuvoje.
„Tavo delne” – vienintelis debiutinis albumas Lietuvoje, kuriame iš keturiolikos albume įrašytų dainų yra net septyni radijo singlai: „Su tavim”, „Aš tikiu”, „You Are In Hollywood”, „Tau, mano mamyte”, „Tu”, „Nusijuok” ir „Tavo delne”, – itin dažnai transliuojami kūriniai radijo ir televizijos eteryje. Įvairiose radijo stotyse klausytojų pamėgtos N.E.O. dainos tai tvirčiausias įrodymas apie grupės nuolatos augantį populiarumą Lietuvoje, o kartu apie labai skirtingoms amžiaus grupėms priklausančių platų gerbėjų ratą. „Ir mes tikime, jog mūsų albume gražiausių jausmų, puikios nuotaikos, gerų emocijų ras visi kas myli, jaučia, šypsosi”,- tvirtino N.E.O. nariai.

UAB „Naktinis angaras”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , .

5 atsiliepimai į "Debiutinis N.E.O. albumas „Tavo delne”"

  1. inesa

    man ypac grazus dainininko „obuolio”sunus 😳

  2. jurga

    man visi faini ypac mariukas ir tadas 🙂

  3. Rimgaile

    na o man grupe neo rugrazino gyvenima tik nzn kaip jiem padekot kalbejau su jais tik karta dar kai nebuvo tokie garsus ju daina tavo svaja yra tokia kuriai uzteko svelnumo sugrazinti man gyvenima tad siunciu jiems bucki 😛

  4. vesta

    nesu gerbeja lietuviskos muzikos taciau didele isimtis neo vyrukams. pasakiskai dainuoja ir is isvaizdoz visi simpatiski. lietuva turetu didziuotis kad turim tokius kaip jie.

  5. Aistutia

    Tej ajsku turi didziuotis.. 😉 net neisivaizduoju ka be u dabar daryciau.. tokie fajnuciai, tokie grazuciai..nu nerealu ir bendraut megsta.. as visada busiu su jumis..jus ta zinot..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.