Kosmetikos parduotuvės „Drogas” keičia įvaizdį

Kosmetikos parduotuvių tinklas „Drogas” išgyvena renesansą – keičiama parduotuvių koncepcija, atnaujinamas interjeras, plečiamas prekių asortimentas, pakeistas ir prekinio ženklo dizainas.

Nuo šiol bendrovės pokyčius galės įvertinti ir klaipėdietės. Pirmoji naujosios koncepcijos „Drogas” parduotuvė Klaipėdoje duris lankytojams atvėrė prekybos ir pramogų centre „Akropolis”.

Pakeista parduotuvių koncepcija

Užsukę į naująją „Drogas” parduotuvę moterys turėtų maloniai nustebti – nuo šiol „Drogas” dar jaukesnis ir stilingesnis. Daugiau nei 300 kv. metrų ploto moderni ir spalvinga parduotuvė pirkėjus pasitinka prekių ir spalvų gausa.

Parduotuvės interjerą kūrę architektai iš Didžiosios Britanijos pasirūpino, kad moterims „Drogas” parduotuvėje būtų ne tik malonu, bet ir patogu. Parduotuvės salę pagal prekių grupes jie padalino spalvomis: rožinė – grožio, melsva – sveikatos, oranžinė – prekių namams zona.

„Nuolat didėjantys lojalių pirkėjų srautai rodo, jog esame reikalingi. Pastebime, jog moterys pageidauja ne tik kokybiškų kosmetikos prekių už prieinamas kainas, bet ir malonios aplinkos, paslaugaus aptarnavimo. Todėl tinklą sparčiai plečiame ir modernizuojame. Džiaugiamės, jog nuo šiol ir Klaipėdoje gyvenančias moteris galime pakviesti į stilingas naujojo dizaino parduotuves, kuriose ne tik patogu pirkti, bet ir malonu praleisti laiką”, – sako bendrovės „Drogas” direktorė Auksė Patumsienė.

Šventinės nuotaikos ir kainos

„Drogas” pirkėjus pasitinka ne tik atsinaujinusiu interjeru, šventine nuotaika, bet ir išties gerais pasiūlymais. Šiuo metu visose tinklo parduotuvėse vyksta kalėdinė akcija – daugeliui prekių taikomos nuolaidos net iki 50 procentų.

Kalėdinė akcija vilioja ir ženkliomis nuolaidomis, ir ypatingais pasiūlymais – perkant tam tikras akcijos prekes, įteikiami ir mieli priedai: grožio dovanos, žolelių arbatos ar kitos malonios smulkmenos.

Šventiškai išpuoštose parduotuvėse vyksta ir šventinis žaidimas. Laimėti galima stilingus mobiliuosius telefonus, „Drogas” dovanų korteles ir daugybę kitų mielų dovanėlių.

Ieškantiems dovanų „Drogas” siūlo itin patogų sprendimą – specialius kalėdinius dovanų rinkinius.

Tinklas dar labiau plėsis

Šiuo metu uostamiestyje veikia keturios tinklo parduotuvės. Naujasis „Drogas” „Akropolyje” – ketvirtoji parduotuvė, atidaryta gruodžio mėnesį. Pasipildęs naujomis parduotuvėmis, 2006-uosius „Drogas” sutiks valdydamas 36 parduotuvių tinklą dvylikoje Lietuvos miestų.

„Drogas” vadovė A. Patumsienė patikino, jog artimiausiu metu neketinama sustoti. Tinklą planuojama dar labiau išplėsti, atnaujinti parduotuvių interjerus ir užtikrinti, kad parduotuvių lentynose pirkėjos nuolat rastų pamėgtų prekių gerai žinomų kosmetikos kompanijų naujovių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Kosmetikos parduotuvės „Drogas” keičia įvaizdį"

  1. 5

    🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.