Viktoras Uspaskich atsiriboja nuo viešumoje pasirodžiusių tendencingų teiginių

Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskich teigia, partijos statuto yra privaloma laikytis visiems partijos nariams ir neigia gandus, kad jis pats jo nesilaiko.

Pasak V.Uspaskich, viešumoje pateikti teiginiai, kad jis neva nesivadovauja partijos įstatais, tėra kai kurių asmenų samprotavimų vaisius.

„Aš niekada nesu sakęs, kad Darbo partijos Statutas man yra nesvarbus. Griežtai neigiu bet kokią informaciją, kurioje yra tai teigiama. Apgailestauju, kad egzistuoja tam tikri suinteresuotieji, siekiantys mane sukompromituoti partijos narių ir visuomenės akivaizdoje bei platina melagingą informaciją”,- sako V. Uspaskich.

Jis pabrėžia, kad tai jau ne pirmas kartas, kai yra sugalvojami panašūs gandai ir jais bandoma spekuliuoti.

„Esu susirūpinęs tokia padėtimi, kai viešai pateikiama sufabrikuota asmeninė mano pozicija apie kurią aš net nežinau. Kategoriškai atsiriboju nuo tokių provokacijų ir raginu, bet kokią panašią informaciją vertinti daug atsargiau”, – teigia Darbo partijos pirmininkas.

Darbo partijos Statutas yra pagrindinis partijos veiklą reglamentuojantis dokumentas, priimtas 2003 m. spalio 18d. Darbo partijos steigiamajame suvažiavime.

Darbo partija

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.