Logistinis projektas „Šilko kelias” apdovanotas aukso medaliu

Devintą kartą Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) organizuotame konkurse „Lietuvos metų gaminys 2005” transporto paslaugų srityje aukso medaliu įvertintas logistinis projektas „Šilko kelias”, kurį pristatė Lietuvos nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija „Linava”. Šioje srityje į apdovanojimus pretendavo septynios bendrovės.

Šiandien Lietuvos Prezidentas Valdas Adamkus šį apdovanojimą įteikė asociacijos „Linava” prezidentui Algimantui Kondrusevičiui.

„Džiugu, kad pirmąkart buvo vertinamos paslaugų bei aptarnavimo sferoje dirbančių įmonių teikiamos paslaugos, – sakė „Linavos” prezidentas. – Taip pat labai džiaugiuosi, kad vežėjų teikiamos paslaugos yra taip aukštai įvertintos ir sveikinu visus asociacijos vežėjus”.

Pasak jo, šis projektas – geras įrodymas, jog komercinis krovininis transportas yra reali ir gyvybinga priemonė, kurią būtina efektyviai išnaudoti.

Kaip teigė asociacijos generalinis sekretorius Valdas Gilys, vertinant didėjantį Kinijos ir Europos ekonominį bendradarbiavimą, „Šilko kelias” yra puiki perspektyva Lietuvos vežėjams įsitvirtinti Rytų-Vakarų transporto paslaugų rinkoje.

Šiemet LPK organizuotame konkurse „Lietuvos metų gaminys 2005” aukso medaliais įvertinta 59, sidabro – 14 bendrovių gaminių bei paslaugų. Iš viso šiemet konkurse dalyvavo 65 Lietuvos pramonės įmonės, pristatančios 114 gaminių bei paslaugų.

Lietuvos nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija „Linava”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.