Bankas „NORD/LB Lietuva” išleidžia bendrą su „Maxima” mokėjimo kortelę

Šių metų gruodžio 16 dieną AB bankas „NORD/LB Lietuva” išleidžia bendras banko ir didžiausio Lietuvoje prekybos tinklo „Maxima” mokėjimo korteles – debetines Visa Electron ir kreditines Visa Classic.

Šios banko „NORD/LB Lietuva” kortelės pasižymi ne tik visomis tarptautinių lustinių mokėjimo kortelių savybėmis, bet ir suteikia galimybę jų turėtojams dalyvauti lojalumo programoje MAXIMUM ir pasinaudoti įvairiomis nuolaidomis visoje šalyje veikiančiuose prekybos centruose „Maxima”.

„Bankas NORD/LB Lietuva” yra įsikūręs visuose didžiuosiuose prekybos centruose „Maxima”, todėl banko skyriuje atsiėmę šias korteles klientai galės čia pat naudotis prekybininkų teikiamomis nuolaidomis ir iš karto pajusti konkrečią finansinę naudą,” sakė banko „NORD/LB Lietuva” Pardavimo kanalų departamento direktorė Elvina Nagelytė.

Tris metus galiosiančios mokėjimo korteles pagamintos pagal visus tarptautinius reikalavimus atitinkančią lustinę technologiją. Be mikroprocesoriaus, kortelėse įdiegta ir magnetinė juostelė, todėl jomis galima atsiskaityti visose įprastose kortelių aptarnavimo vietose. Bankas NORD/LB Lietuva valdo vieną didžiausių šalyje bankomatų tinklą (139 bankomatus). Bankomatų tinklas yra sujungtas su SEB Vilniaus banko bankomatų tinklu, kur klientai gali pasiimti grynuosius pinigus tomis pačiomis sąlygomis kaip ir banke „NORD/LB Lietuva”.

Gyventojams, kurie įsigis bendrąją NORD/LB ir „Maxima” mokėjimo kortelę iki 2006 m. kovo pradžios, pirmaisiais kortelės galiojimo metais nereikės mokėti metinio 29 litų aptarnavimo mokesčio.

Esami banko NORD/LB klientai šias mokėjimo korteles gali užsisakyti paskambinę trumpuoju telefonu (Nr.1608) ir atsiimti jas jiems patogiu laiku ir patogioje vietoje. Naujieji banko klientai galės šias korteles užsisakyti ne tik užėję į bet kurį iš 86 banko padalinių, bet ir užpildyti prašymą kortelei gauti dešimtyje didžiausių prekybos centrų Maxima”.

Gruodžio pradžioje bankas „NORD/LB Lietuva” buvo išleidęs daugiau kaip 295 tūkst. mokėjimo kortelių. Per pirmuosius 11 šių metų mėnesių bendra banko išleistų mokėjimų kortelių apyvarta siekė 1,39 mlrd. litų.

„NORD/LB Lietuva”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.