„Audėjo” baldinis audinys „Ema” pelnė „Lietuvos metų gaminio 2005” aukso medalį

Vieno didžiausio Europoje baldinių audinių gamintojo „Audėjas” sukurtas audinys „Ema” pripažintas „Lietuvos metų gaminiu 2005”. Konkursą organizavusi Lietuvos pramonininkų konfederacija šiam audiniui skyrė aukščiausią įvertinimą – aukso medalį.

„Kurdami audinius baldams, siekiame ne tik atitikti šiandienius poreikius, bet ir formuoti ateities mados tendencijas. Malonu, kad Lietuvos ekspertų įvertinta „Ema” tampa naujos baldinių audinių kartos flagmanu ir Lietuvoje, ir užsienyje”, – sakė „Audėjo” komercijos direktorius Valdas Jakimavičius.

Pasak jo, „Lietuvos metų gaminio 2005” apdovanojimą pelniusi „Ema” jau sulaukė susidomėjo tarptautinėje baldinių audinių parodoje „Decosit 05”, kuri vyko šių metų rugsėjo mėnesį Briuselyje. „Pagaminę bandomąsias baldų partijas su šiuo audiniu, mūsų partneriai Europoje liko patenkinti pirkėjų reakcija”, – sakė „Audėjo” komercijos direktorius.

Šiais metais sukurtas baldinis audinys „Ema” išsiskiria savo neįprasta struktūra, rankomis pintą audinį primenančiu paviršiumi ir originaliais spalvų deriniais. Šiam audiniui išausti buvo naudojami specialiai jam sukurti įvairiaspalviai melanžiniai siūlai.

V. Jakimavičiaus teigimu, „Ema” puikiai tinka šiuo metu Europoje ir Lietuvoje populiaraus minimalistinio interjero stiliaus baldams. „Labiausiai džiugina, kad šį audinį įvertina ir Lietuvos pirkėjai, kurie vis dažniau renkasi „Emą” norėdami sukurti jaukius ir išsiskiriančius baldus”, – pabrėžė V. Jakimavičius.

„Audėjas” yra vienintelė įmonė Baltijos šalyse, gaminanti baldinius audinius. Daugiau kaip 80 proc. produkcijos bendrovė eksportuoja į Švediją, Daniją, Norvegiją, Suomiją, Vokietiją, Rusiją ir kitas šalis. Per metus „Audėjas” išaudžia daugiau kaip 3 milijonus metrų audinių.

„Audėjas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.