Šv. Kalėdų proga – net du BTV „Sveikinimų koncertai”!

Šv. Kalėdų proga BTV žiūrovai išvys net dvi „Sveikinimų koncerto” laidas – savo draugus ir artimuosius bus galima pasveikinti ir pirmąją, ir antrąją šv. Kalėdų dieną.

Tokį sprendimą BTV priėmė, remdamasi ankstesnių metų patirtimi, kai daug norinčiųjų pasveikinti savo artimuosius ar kolegas būtent Kalėdų laikotarpiu, tiesiog „nebetilpo” į „Sveikinimų koncerto” laiką. „Pernai teko nuliūdinti ne vieną žiūrovą, norėjusį užsakyti muzikinį sveikinimą ir tik apgailestauti, jog nebegalime išpildyti jo pageidavimo. Tad tikiuosi, kad šiemet visi norintieji galės nudžiuginti savo artimuosius nusiųsdami jiems šventinę dainą ir nuoširdžius palinkėjimus, – sako „Sveikinimų koncerto” vedėja Laima Kybartienė.

Jau daugelį metų „Sveikinimų koncertą” vedanti moteris teigia, jog per didžiąsias šventes žmonės sukrunta aktyviau sveikinti vieni kitus. L. Kybartienė šypsosi – gal pavasarį – meilės metą – žmonės dažniau meile užsiiminėja, tad gimsta daugiau „gruodinukų?”.

„Tiesa, vos vienas kitas sveikinimas būna būtent šv. Kalėdų proga – dauguma jų būna įprasti – gimtadienių, sutuoktuvių ir panašiomis progomis, – pastebi BTV laidos vedėja. – Žinoma, sveikindami su gimtadieniu, žmonės savo artimiesiems ir draugams tuo pačiu palinki ir linksmų šv. Kalėdų bei laimingų Naujųjų metų”.

Pirmasis BTV kalėdinis „Sveikinimų koncertas” vyks įprastu metu – sekmadienį, gruodžio 25 d., 12.35 val. Papildomas šventinis koncertas numatomas pirmadienį, gruodžio 26d., 13.30 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.