„TNT Lietuva” suteiktas aukščiausio lygio saugumą patvirtinantis TAPA sertifikatas

„TNT Lietuva”, pirmajai ir vienintelei iš skubių siuntų gabenimo bendrovių, dirbančių Lietuvoje, suteiktas tarptautinis TAPA sertifikatas, patvirtinantis, kad įmonė įgyvendina stambiausių ir garsiausių pasaulio gamintojų reikalavimus saugumui. Šis įvertinimas praplės TNT bendradarbiavimo galimybes su pasaulinėmis kompanijomis, gaminančiomis brangią, ypatingo saugumo reikalaujančią ir garsų prekinį ženklą turinčią produkciją.

„Į saugumo užtikrinimą, rizikos minimizavimą ir aukštą techninį išsivystymą investuoja visos didžiosios pasaulio transporto kompanijos. „TNT Lietuva” šiais metais taip pat daug lėšų skyrė saugaus siuntų gabenimo užtikrinimui bei pasirengimui atitikti TAPA reikalavimus. Įmonės pastatuose Vilniuje sumontuotos apsaugos sistemos, įdiegta įeigos į pastatą sistema, specialiai apsaugota sandėliavimo erdvė. Griežtus TAPA reikalavimus atitinka ne tik TNT siuntų gabenimo, bet ir sandėliavimo procedūros, didelis dėmesys nuolat skiriamas ir bendrovės personalo bei subrangovų atrankai bei mokymams”, – „TNT Lietuva” investicijas, priartinusias TAPA sertifikatą, vardijo bendrovės generalinis direktorius Giedrius Cvilikas.

TAPA (Technologijų nuosavybės apsaugos asociacijos, angl. Technology Asset Protection Association) reikalavimus transportavimo įmonėms nustatė didieji pasaulio gamintojai, susibūrę į šią asociaciją. Jai priklauso tokios kompanijos kaip Dell, IBM, Philips, Apple, Ericsson, Intel Quantum, Celestina, FUJITSU, Motorolla, Samsung, Compaq, Hewlett Packard, Nokia, Seagate. Šios kompanijos kasmet kelia vis griežtesnius reikalavimus transportuotojams, kad jų turtas būtų apsaugotas visoje gabenimo grandinėje. TAPA sertifikatas, suteiktas įmonei, patvirtina, kad ji įgyvendina šių gamintojų reikalavimus ir užtikrina aukščiausio lygio saugumą.

Po išsamaus technologijų, procedūrų bei personalo apmokymo audito lapkritį „TNT Lietuva” dviems metams suteiktas sertifikatas liudija, kad TAPA saugumo reikalavimai yra įgyvendinti. Anot „TNT Lietuva” generalinio direktoriaus, nors bendrovė jau anksčiau dirbo su globaliais klientais kaip Hewlett Packard, IBM, Nokia, Intel ir Ericson, šis sertifikatas turėtų dar labiau išauginti klientų skaičių.

TNT Express

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.