Ala, verta milijono

Didžiąją Rusiją pastaruoju metu sukrėtė neeilinis įvykis: paaiškėjo, kad žymiausios šou verslo poros Alos Pugačiovos ir Filipo Kirkorovo santuoka žlugo! Beje, žlugo ji dar kovo mėnesį, tačiau populiarieji dainininkai šį faktą įnirtingai slėpė.

Šiemet balandžio 30-ąją, per F. Kirkorovo gimtadienį, Ala Pugačiova žurnalistams riktelėjo: „Jūs nesulauksite skyrybų!”.

„Nesulauksite, – spaudos konferencijose lyg aidas kartojo Filipas. Ir išdidžiai pridurdavo: – Nuolatiniai gandai apie skyrybas mūsų santuoką tik dar labiau sutvirtina.” Tačiau Rusijos šou verslo pora Nr. 1 jau nebebuvo pora.

Melavo nemirksėdami

Nuo pat šių metų pradžios Rusijos šou verslo aukštuomenėje sklido gandai, kad saldžioji porelė ilgai nebetemps. Ala net nebenešiojo jungtuvių žiedo (aiškino, jog tinsta sąnariai).

Balandžio pradžioje rusų leidinys „Žiznj” pranešė, kad Kirkorovas ir Pugačiova išsiskyrė: kovo pabaigoje metrikacijos skyriuje oficialiai įregistruota jų ištuoka. Leidinys rašė, kad šią paslaptį žino tik patys artimiausi šeimos draugai, o publikai jiedu – vis dar pora.

Po skyrybų Ala ir Filipas labai stengėsi rodyti gražius santykius. Jie kaip niekad dažnai pasirodydavo įvairiuose renginiuose kartu.

„Žinau aš apie tuos gandus, – pasipiktinusi atkirto laikraščiui „Komsomolskaja pravda” Pugačiova šių metų balandį, iškart po skyrybų. – Tai netiesa! Aš jau pavargau tai paneiginėti!”

„Mes prisiskambinome Kirkorovui ir šokiravome jį žinia apie jo skyrybas – parašė „Komsomolskaja pravda”. – „Nesulauksite, – atsakė jis. – Per visą mūsų šeimyninį gyvenimą mus išskiria kas pusę metų. Nuo tų kalbų mūsų santuoka darosi tik tvirtesnė.”

Visą pavasarį spaudos konferencijose Kirkorovas žurnalistams skaitė moralus, kad nepasitikėtų „geltonosios spaudos pliurpalais”, ir prisiekinėjo, jog skyrybos į jo ir Alos planus neįeina. „Dabar, manau, jūs suprantate, kodėl aš taip aktyviai kovoju su geltonosios spaudos atstovais ir vadinamaisiais „rožiniais megztukais”, – suokė jis vienoje iš spaudos konferencijų, turėdamas galvoje plačiai nuaidėjusį skandalą, kai pats išsityčiojo iš žurnalistės ir išvarė ją lauk. – Mano pasipriešinimas buvo ne šiaip sau: tiesiog viskam yra ribos.”

Kad galutinai nuramintų „geltonąją spaudą”, Filipas patikino, jog ruošiasi su Ala vykti į romantišką kelionę, prilygstančią antrajam medaus mėnesiui – po šventąsias Izraelio vietas, mat ten prieš 11 metų jie ir susituokė Dievo akivaizdoje…

Yla iš maišo

Tai, ką garsioji porelė kalba dabar, skamba irgi keistokai: esą išsiskyrė jie tik formaliai, o Dievo akivaizdoje amžiams liks vyras ir žmona. Filipas žurnalistams tvirtina esąs amžinas Alos riteris, niekada daugiau nevesiąs ir nemylėsiąs kitos moters.

Kalbama, kad Kirkorovas iki ausų įklimpęs į skolas. Problemos prasidėjusios žlugus miuziklui „Čikaga”, į kurį nesėkmingas verslininkas sukišo milžiniškas lėšas. Kreditoriai reikalavo grąžinti pinigus, ir Kirkorovas žmonos vardu pasiėmė didelę paskolą. Alai tekę ją padengti. Tačiau Filipas įsismaginęs paskolas imti vieną po kitos – ir tai supykdę primadoną. Dėl to ji nusprendusi skirtis.

Kita versija – senstančios primadonos pavydas pirmajai Filipo žmonai gražuolei Marijai Šatlanovai.

Tiesiog Maša

Su Mašenka Filipas buvo pažįstamas nuo trečios klasės, o artimai draugauti ėmė nuo šešiolikos. Marija – tikra gražuolė, manekenė, ne vieno grožio konkurso dalyvė, dirbo Kirkorovo šokėjų trupėje, buvo jo muzikinių klipų veidas („Atlantida”, „Tu, tu, tu” ir kt.). Kai horizonte pasirodė Ala, Marija pasitraukė į šalį, tačiau Filipas jai liko neabejingas ir po skyrybų – jis kviesdavo ją filmuotis klipuose ir skirdavo pagrindines partijas trupėje.

Marija 2000 metais pagimdė dukrą, nors buvo ir iki šiol yra netekėjusi. Kadangi moteris atkakliai slepia, kas mergaitės tėvas, įtarimai, jog tai Kirkorovas, sklinda kaip pasiutę…

„Filipui patiko, kad aš jam visiškai atsidavusi, – cituoja Mariją „Persona Rin”. – Man nerūpėjo jo pinigai. Man buvo beprotiškai įdomu su juo. Kadais jis manė, jog esu panaši į Pugačiovą, nors man atrodo, kad mes visiškai skirtingos. Jos energetika toookia!.. Ala Borisovna buvo jo dievaitė.”

Į klausimą, kodėl jųdviejų su Kirkorovu keliai vis dėlto išsiskyrė, 35-erių metų Šatlanova, kuri dabar veda jogos pamokas ir visai nesiskundžia gyvenimu, atsakė: „Todėl, kad Pugačiova manęs nekentė. Ji padarė viską, kad aš pasitraukčiau. Perduokite Filipui: aš laiminga, kad jis buvo mano gyvenime. Aš jam nuoširdžiai dėkinga”.

21

Pernai, baigiantis 2004-iesiems, „Šeštadienio” priede buvome perspausdinę leidinio „Dni” straipsnį „Primadona ir 20 jos vyrų”. Alos Pugačiovos meilės istorijų apžvalga, žinoma, baigėsi Filipu Kirkorovu.

Filipas, dievinęs ir mėgdžiojęs Alą nuo vaikystės, atkakliai siekė jos širdies ir pagaliau ją gavo – 1994 metų kovą tapo ketvirtuoju dainininkės vyru.

1995 metais Pugačiova paliko sceną ir visus 1996-uosius nedainavo. Ji dangstėsi finansinėmis problemomis ir nualintu balsu, tačiau iš tikrųjų kentėjo dėl savo nesėkmingo nėštumo. „Labai gaila, bet bandymas buvo nesėkmingas. Vaisiaus nepavyko išsaugoti. Priežastys – mano sveikata. Man ne 18 metų. Reikia gydytis, reikia laukti. Mes su vyru norime vaikelio”, – taip kalbėjo dainininkė 1996 metų vasarą, duodama interviu leidiniui „Argumenty i fakty”.

Beje, straipsnis „Primadona ir 20 jos vyrų” baigėsi tokiomis eilutėmis: „Post scriptum. Jie seniai nebegyvena kartu. Kirkorovas, sužaidęs duetą su savo sena drauge Maša Rasputina, metėsi prodiusuoti jauną dainininkę Anastasiją Stockają, paskui įsivėlė į daugybę skandalų su žurnalistais dėl neišmatuojamos savo arogancijos… Ar jis bus paskutinis Dainuojančios Moters likime? Ar taps vienu iš vyrų, kuriems teko garbė kurį laiką pabūti šalia Alos Pugačiovos?.. Laikas parodys. Laukite tęsinio…”

Tęsinys. Maksimas Galkinas?

Neseniai jiedviem vakarieniaujant restorane, 59 metų Ala Borisovna savo 29-erių metų palydovą vadino vyru. Restorano lankytojai neva girdėję, kad primadona į Galkiną švelniai kreipdavosi „brangusis”, „mielasis” ir „mylimasis”. Kai padavėja atnešė sąskaitą, žvaigždė pasakiusi, kad „apmokės vyras”. Suprantama, kad taip elgdamasi Pugačiova smaginasi, erzina ir provokuoja ausis pastačiusią žiniasklaidą. Kad ir kaip ten būtų, moteriškė, liaudiškai sakant, dar turi parako.

O kita vertus, lygiai taip pat romanas prasidėjo ir su Filipu – nuo juokelių…

„Ala vėl ištekės”

Nikolajus Baskovas, operos dainininkas: „Ji netrukus vėl išteks. Ir nė kiek nenustebsiu, jeigu penktasis jos vyras bus tas pats Filipas Kirkorovas”.

Andrejus Malachovas, televizijos laidų vedėjas: „Niekas jos nemylės taip kaip Kirkorovas. Manau, kad skyrybos nepakeis jų santykių. Jie kaip ir anksčiau kas dieną vienas kitam skambina”.

Borisas Moisejevas, dainininkas: „Viskas kada nors baigiasi. Manau, Ala greitai ištekės, ir Filipas neliks be poros. Ji įsitaisys palydovą ir jis neliks be draugės. Apskritai jų gyvenimas – tikra muzika!”

Beje, Pugačiova pati rengiasi papasakoti publikai apie gyvenimą ir išsiskyrimą su Filipu. Tai ji padarys paskutinėmis metų dienomis (kaip visos svarbios personos!) per Rusijos televizijos kanalą NTV. Bet ne už dyką. Už atvirumą Dainuojanti Moteris gaus honorarą – 1 mln. JAV dolerių.

I. Ertulytė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.