R.Cicino draugas jau žinomas

Slaptoje kelionėje estrados princą lydėjo ne ką mažiau garsus operos dainininkas.

Ryčio Cicino atostogos tapo smagiu įvykiu ir „Ekstra žinių” skaitytojams – jie visą savaitę linksmai spėliojo, kas buvo tas paslaptingasis draugas, kelionėje lydėjęs dainininką.

Skaitytoja, prisistačiusi „anonimu”, žinojo teisingą atsakymą. Pasirodo, estrados princui kompaniją palaikė operos karalaitis – 29 metų vilnietis solistas baritonas Deividas Staponkus.

Prieš porą savaičių 32 metų R.Cicinas mįslingai, bet gana prabangiai iškeliavo atostogauti. Vilniaus tarptautinį oro uostą dainininkas su draugu pasiekė limuzinu, išskrido į Prahą, atsipūtė bare ir netrukus patraukė į Olandijos sostinę Amsterdamą.

Beje, iš nuotraukos Rytį ir Deividą atpažinusi skaitytoja atsisakė už įžvalgumą laimėtos vakarienės prabangiame restorane: „Geriau tegu du balandėliai gauna dar vieną progą pasidžiaugti vienas kitu”.

Pora nutarė slapukauti?

– Gal galėtumėte savo ir Ryčio gerbėjams papasakoti įspūdžių iš jūsų bendrų atostogų? – „Ekstra žinios” vakar kreipėsi į D.Staponkų.

– Ačiū, tikrai ne!

– Bet juk jūsų gerbėjams tai tikrai be galo įdomu.

– Na, tai čia – jų problemos.

– Ar jus varžo pažadas Ryčiui neviešinti jokių smulkmenų apie jųdviejų poilsį?

– Pasiklauskite jo. Ačiū.

Ištaręs šiuos žodžius, solistas padėjo telefono ragelį.

Karjera – lyg sviestu tepta

Artimiausiu metu D.Staponkų jo gerbėjai galės pamatyti gruodžio 21 dieną, kai Operos ir baleto teatrą drebins miuziklas „Linksmoji našlė”.

Kol dar nedraugavo su Ryčiu, Deividas nebuvo toks paslaptingas.

Deivido, kurio šaknys Šiauliuose, kelias į operą prasidėjo kaip ir daugumos šio žanro žvaigždžių – vaikų darželyje. Muzikos vadovė atkreipė dėmesį į stiprų berniuko balsą, pasiūlė tėvams leisti jį mokytis dainuoti.

Taip Deividas pateko į Šiaulių 12-ąją vidurinę mokyklą – tuo metu vienintelę, kurioje buvo sustiprintai dėstoma muzika. Toliau – choro repeticijos, koncertai, vienas po kito „Dainų dainelės” konkursai. Sakoma, kad visur jam viskas puikiai sekėsi.

Kai kurių pagundų atsisako

Netrukus D.Staponkus pradėjo studijuoti Vilniuje, Muzikos akademijoje. Jo mokytoju tapo garsusis solistas Eduardas Kaniava.

Kai tik Deividas nutarė tapti operos profesionalu, iškart įsikalė sau į galvą svarbius principus: jei netrukus vyks koks nors koncertas, vadinasi, reikia atsisakyti daugybės žemiškų pagundų – draugų kompanijų, aktyvaus bendravimo, alkoholio, rūkymo.

Būna ir rimtas, ir išpuikęs

Iš bendraamžių jaunasis talentas visada išsiskyrė santūrumu, nepriekaištinga laikysena, meile Wolfgangui Amadeui Mozartui ir svajonėmis kada nors prestižiniame Europos teatre puikiai padainuoti ką nors iš šio kompozitoriaus kūrinių.

Tačiau kartkartėmis iš jo lūpų išsprūsdavęs „najiezdas” arba „prikolas” išduodavo jį anaiptol nesant rimtuolį atsiskyrėlį, kuris laisvalaikį leidžia tamsiame kambaryje degindamas žvakes ir klausydamasis klasikos plokštelių.

Kada ir kaip prasidėjo D.Staponkaus ir R.Cicino draugytė, abu atlikėjai slepia.

Šia tema kalbėti atsisako ir R.Cicinas. Lygiai taip pat, kaip ir jo draugas, popdievaitis meta telefono ragelį ir su žurnalistais nebendrauja.

Pastaruoju metu D.Staponkus ne tik dainuoja operose, bet ir dirba Nacionalinio operos ir baleto teatro administracijoje inspektoriumi – rūpinasi kitų solistų reikalais.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , .

11 atsiliepimų į "R.Cicino draugas jau žinomas"

  1. Arvydas/Izraelis

    Tai tiesiai ir sakykit:dainininkai Cicinas ir Staponkus homoseksualai,lietuvisku terminu -pederastai,o tai -draugai.Ka cia i vata vinioti.

  2. zydrunas

    🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

  3. Jomas

    Še tau boba devintinės!

  4. birute

    kris autoritetas cicino 👿

  5. petras

    piderast, piderast, eto radost dlia nas , eto gordost nasoj karuseeeeeli.

  6. angeliuks

    Jezau, perskaicius issigandau, kad Cicinas iskrypes, 👿 senai aisku, bet Staponkus 😳 , as apakus, manau, kad dabar jis tikrai daug gerbeju praras, siaubs. 🙁

  7. gegutė

    Da eina jie šikt abu,nors kaip sakoma tikra meilė tik tarp vyrų 😀

  8. Anonimas

    Taip jam ir reikia. To paties linkiu ir jo gerbėjams.

  9. ne piderastas

    Eikit jus lochai apsishike, pisa jus kas ten piderastas kas ne? Dvasios ubagai jus esate. 👿 👿 👿

  10. Aha

    Na koks jums skirtumas? Kaip nori taip ir tegu jie gyvena. Tai grynai jų reikalas. Ar ką nors jie blogo padarė? – manau kad nieko. Taigi jiems sekmės.

  11. Jomantas

    😳 😯 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.