Skaitytojai šluoja naują „Nuo…iki…” žurnalą

Dešimt metų gyvuojanti LNK televizijos laida „Nuo…iki…” jau turi ir savo leidinį. Spaudos platinimo vietose gyvenimo būdo žurnalas „Nuo…iki…” pasirodė šį savaitgalį. „Susidomėjimas spaudiniu – itin didelis. Per savaitgalį nupirktas išties įspūdingas tiražo kiekis. Kiek žinau, platintojai buvo priversti pasirūpinti papildomu tiražo pristatymu”, – sakė žurnalą leidžiančios Neo-press bendrovės direktorė Margarita Butkienė.

Pasak Butkienės, šiai sėkmei daug įtakos turėjo ne tik aktualios leidinio temos, bet ir „Nuo…iki…” prekinis ženklas, kuris reiškia neabejotiną kokybę. „Jau daug metų „Nuo…iki…” komanda kuria laidą, kuri yra viena populiariausių laidų Lietuvoje”, – sakė Neo-press direktorė.

„Nuo… iki…” žurnalas pasirodys kartą per mėnesį. „Įdomūs žmonės, netradiciniai įvykiai, įdomybės, interviu su pasaulinėmis žvaigždėmis, netradicinis gyvenimo būdas – visa tai, ką rasite mūsų žurnale. Norėčiau pabrėžti, kad leidinys nėra laidos tęsinys ir turi atskirą savo autorių komandą. Be to, jis nėra skirtas tik moterims ir, skirtingai nei kiti mėnesiai leidiniai, reaguos į šalies aktualijas”, – sakė „Nuo…iki…” laidos vedėja ir žurnalo idėjos autorė Rūta Mikelkevičiūtė.

Iš pirmojo numerio medžiagų Rūta Mikelkevičiūtė išskyrė mados fotosesiją turtuolio parlamentaro Antano Boso rūmuose. „Seimo narys ne tik pirmą kartą į savo namus įsileido žurnalistus ir fotografus, bet ir pats tapo modeliu”, – pasakojo R. Mikelkevičiūtė. Pasak jos, įdomus reportažas ir iš Latvijos estrados žvaigždės Laimos Vaikulės namų Jūrmaloje. „Išduosiu paslaptį – Laima Vaikulė, prieš įsileisdama žurnalistus į savo namus ir leisdamasi fotografuotis, reikalauja iš Maskvos atsiskraidinti stilistą ir sumokėti už jo paslaugas”.

Pirmojo žurnalo numerio viršeliui nusifotografavo amžinai jaunos moterys – televizijos žvaigždės Laima Janušonytė, Laima Kybartienė ir aktorė Gražina Baikštytė. „Nuo šių moterų tiesiog sklinda gera energija, žurnalą norisi paimti į rankas. Sulig pirmu numeriu norėjome sulaužyti stereotipą, kad ant blizgaus žurnalo viršelio gali būti tik jauna moteris. Vyriausiai mūsų viršelio moteriai – Gražinai Baikštytei – 54-eri. Pagrindinė pirmojo žurnalo tema – „jauna ir graži amžinai”. Septyniolika žinomų Lietuvos bei užsienio moterų dalijasi savo jaunystės paslaptimis ir duoda konkrečių patarimų. Susumavus rezultatus galima pasakyti, kad jaunystės receptas yra genai, meilė ir gerokai jaunesnis vyras”, – juokėsi Rūta.

Pirmasis žurnalo numeris išleistas 20 tūkstančių egzempliorių tiražu, leidinys yra 114 puslapių.

„Nuo…iki…” žurnalo komanda: vyriausioji redaktorė – Evelina Uždavinytė, meno redaktorė – Agnė Gintalaitė, žurnalistai – Žilvinas Pekarskas ir Loreta Paškevičienė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.