Keira Knightley – seksualiausia

Gražioji Holivudo aktorė Keira Knightley išrinkta seksualiausia moterimi Didžiojoje Britanijoje.
Populiaraus žurnalo „Esquire” apklausos duomenimis ši 20-metė juostos „Domino” žvaigždė nurungė tokias garsias ir žavias moteris kaip Sienna Miller, Abi Titmuss ar Billie Piper.
„Keira – išties žavi ir seksuali būtybė. Manau mūsų skaitytojai ją išrinko seksualiausia, dėl jos natūralumo ir išties tobulo veido bei figūros”, – teigė „Esquire” redaktorius Timas Lewis.
„Ji visuomet atrodo tokia atsipalaidavusi, tokia „sava mergina”, kuriai Holivudo šlamštas nė motais. Kita vertus jos išvaizda kaip tikro modelio, o veido bruožai tiesiog tobulai taisyklingi”, – pagyrų negailėjo redaktorius.
Keira Knightley šiuo metu pristatanti biografinę turtingos merginos Domino Harvey veiksmo komediją „Domino” nešioja trumpai iškarpytus plaukus. Sužinojusi apie tokį laimėjimą, teigia esanti „maloniai nustebinta” ir pakomentavo titulą savame stiliuje:
„Gera girdėti apie save, kad esu tobula, net ir su tokiais berniokiškais plaukais. Kita vertus aš esu paprasta mergina nevengianti kramtyti nagų, kartais neišsiplaunanti galvos ir krapštanti nosį. Įdomu, ar tai žinodami „Esquire” skaitytojai dar kartą išrinktų mane „seksualiausia moterimi Didžiojoje Britanijoje””, – juokėsi aktorė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.