Kalėdų karavanas atvyksta į Telšius, Šilutę ir Klaipėdą

Gruodžio 6 dieną grojantis ir mirgantis Kalėdų karavanas lankys Žemaitijos miestus ir kaimus. Nuo Prezidentūros rūmų į šeštąją kelionę per Lietuvos miestus ir kaimus p. Almos Adamkienės, LR prezidento Valdo Adamkaus, „Coca-Cola HBC” bei „Maxima” atstovų išlydėtas „Coca Cola” Kalėdų karavanas, rinkdamas dovanėles kaimo mokyklų vaikams, gruodžio 1-ąją leidosi į penkių dienų kelionę per Lietuvą.

Pirmieji šventinio karavano su dovanomis ir muzikos grupe „Les Stagnateurs” sulauks Buožėnų pagrindinė mokykla, Telšiuose, kur mokosi 115 moksleivių. 12 valandą „Coca-Cola” Kalėdų karavanas su įspūdingu anglišku dviejų aukštų autobusu, Kalėdų seneliu, elfais ir muzikantais atvyks į mokyklos kiemą.

„Mums, Kalėdos, kaip visa POP muzika – populiariausia šventė Lietuvoje, kurioje galima pasidžiaugti populiariausiais išpardavimais ir saldžiomis dovanomis. Tai – tarsi atgimimas, nesibaigiantis niekada … Mūsų muzika teikia džiaugsmą visiems, kas mėgsta linksmai ir taikiai švęsti šventes”, – sako Remigijus Ruokis, grupės „Les Stagnateurs” lyderis.

12:45 val. grojantis ir šviečiantis karavanas pusvalandžiui sustos prie prekybos centro „Maxima” (Turgaus g. 23 A), kur visi geros valios žmonės galėjo specialiose dėžėse palikti dovanėles kaimo mokyklų vaikams ir prisidėti prie labdaros projekto.

Po pietų, 16:15 val., Kalėdų karavanas aplankys 272 moksleivius Vilkyčių pagrindinėje mokykloje.
Išdalinęs dovanas ir nudžiuginęs vaikus muzikos grupės pasirodymu, Kalėdų karavanas šventine nuotaika dalinsis su šilutiškiais: 17:15 val. jis sustos prie prekybos centro „Maxima” Šilutėje, Lietuvninkų g. 58.

18:45 val. Kalėdų karavanas pasieks Klaipėdoje įsikūrusį prekybos centrą „Maxima” (Šilutės p. 40). Iš Klaipėdos gruodžio 7 dieną karavanas aplankęs Kretingą, Endriejavą ir Šiaulius, baigs šių metų kelionę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.