Šį savaitgalį „Penktadienio muzikos šou” ypatingi svečiai – „Išsipildymo akcijos” vaikai

Gruodžio 9 dieną, penktadienį, 19.13 val. TV3 laidoje „Penktadienio muzikos šou” svečiuosis ypatingi, talentingi, muzikalūs „Išsipildymo akcijos” vaikai.
„Penktadienio muzikos šou” prisijungė prie didžiausio labdaros projekto Lietuvoje – „Išsipildymo akcijos” – ir į laidą pakvietė du Kazlų Rūdos specialiosios mokyklos auklėtinius Raimondą ir Egidijų. Jiedu turi puikią galimybę parodyti Lietuvai, kokie talentingi ir gabūs vaikai auga globos namuose ir laimėti prizų. Palaikykime juos visi, pasidžiaukime jų dainomis”, – ragina „Penktadienio muzikos šou” vedėjas Edmundas Kučinskas.
„Labai džiaugiuosi, kad jau trečius metus Nomeda, TV3 televizija ir SEB Vilniaus bankas nenuleidžia rankų ir kviečia visus geros valios žmones padėti be tėvų augantiems vaikams. Juk dėmesio jiems visada trūksta… Mūsų laidoje globos namų auklėtiniams dėmesio tikrai netrūks: dainuoti ir prizus laimėti jiems padės „Mango” merginos ir „Rondo” vyrai, visus linksmins legendinė grupė „Vairas”, na, o kad viskas puikiai sektųsi, Raimondą ir Egidijų prižiūrėsime ir mudu su Edmundu”, – šypsosi žavioji „Penktadienio muzikos šou” vedėja Violeta Riaubiškytė.
Dainuojančius ir šokančius „Penktadienio muzikos šou” vedėjus, pritariančius ir plojančius globos namų auklėtinius Raimondą ir Egidijų TV3 žiūrovai pamatys ir gruodžio 18 dieną įspūdingiausiame metų renginyje – „Išsipildymo akcijos” paramos koncerte.
„Penktadienio muzikos šou” su „Išsipildymo akcijos” vaikais – gruodžio 9 dieną, penktadienį, 19.13 val. per TV3.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.