Kalėdų karavanas atvyksta į Naująją Vilnią, Pabaiską ir Kauno rajoną

Vakar nuo Prezidentūros rūmų į šeštąją kelionę per Lietuvos miestus ir kaimus p. Almos Adamkienės, LR prezidento Valdo Adamkaus, „Coca-Cola HBC” bei „Maxima” atstovų išlydėtas „Coca Cola” Kalėdų karavanas gruodžio 2 dieną lankysis Naujojoje Vilnioje, Ukmergės apylinkėse bei Kauno rajone.

Grojantis bei šviečiantis Kalėdų karavanas šiandien aplankys ir nudžiugins Naujosios Vilnios, Pabaisko ir Garliavos Jonučių mokyklų vaikus, kur savo pasirodymus surengs atlikėjai Eva bei Linas ir Simona.

Penkias dienas truksiantis Kalėdų karavanas šiandien 9:00 val. lankysis Naujosios Vilnios bendrojo lavinimo internatinėje mokykloje, 11:30 Ukmergės raj. Pabaisko pagrindinėje mokykloje. Čia vaikai galės ne tik pasidžiaugti įspūdingu Kalėdiniu dviejų aukštų autobusu, bet ir išgirsti Evos dainų.

„Kalėdos toks metas, kai jaučiamės ypatingai. Vieni – mylimi, laimingi, apsupti dėmesio, kiti – vieniši ir užmiršti. Pasidalinkime nors maža dalele šilumos. Kai kam iš mūsų – tai neįkainojama.Linkiu daugiau supratimo ir tolerancijos vieni kitiems, tada bus gražesnės šv. Kalėdos”, – sako dainininkė Eva.

Po pietų Kalėdų karavanas atvyks į Kauną. 14:15 val. karavaną pasitiks Kauno miesto savivaldybės darbuotojai. Kauno miesto meras Arvydas Garbaravičius pažadėjo moksleiviams padovanoti DVD grotuvą. 15:15 val. karavanas su dovanomis vyks į Garliavos Jonučių mokyklą. Kartu su Kalėdiniu karavanu į mokyklą atvažiuos ir savo dainomis vaikus nudžiugins Linas ir Simona.

„Daug talentingų vaikų Lietuvoje. Daugelis jų gyvena provincijoje, kaimuose, priemiesčiuose. Jų svajonės tokios pat didelės ir spalvotos kaip margas pasaulis. Tebūnie mūsų koncertas jiems mažytė dovana artėjančių šv. Kalėdų proga”, – sako Linas ir Simona.

Visi Kauno miesto gyventojai kviečiami prisijungti prie jau tradicija tapusio „Coca – Cola” Kalėdinio karavano”, kuris sustos prie prekybos centrų MAXIMA – 16:15 val. Pramonės pr. 29, 17:15 val.Baršausko g. 66 ir 17:5 val. Savanorių pr. 255.

„Net ir maža dovanėlė, įteikta sunkiau besiverčiančiam, kiekvienam žmogui suteikia progą pagalvoti apie tikrąją Kalėdų prasmę”, – sako labdaros fondo įkūrėja A.Adamkienė.

Šiais metais p.A.Adamkienės teigimu, projekto tikslas – padėti fondo globojamiems moksleiviams tobulinti ir ugdyti muzikinius talentus. Neabejingi akcijai žmonės kviečiami paremti projektą muzikinio ir meninio ugdymo priemonėmis, taip pat knygomis, mokykliniais reikmenimis, sporto inventoriumi ar kita simboline dovanėle.

Per penkių dienų turą „Coca-Cola” Kalėdų karavanas aplankys Vilniaus, Kauno, Alytaus, Marijampolės, Telšių, Šilutės, Klaipėdos bei Šiaulių regionų miestus ir kaimus. Sustodamas prie valstybinių institucijų, didžiųjų prekybos centrų „Maxima” karavanas rinks dovanėles, kurias kartu su muzikine programa nuveš ir padovanos daugiau nei 3500 moksleivių, besimokančių įvairiose šalies mokyklose.

Prie projekto šiais metais prisidėjo ir Kalėdine nuotaika su vaikais dalinsis žinomi Lietuvos atlikėjai – „Raganiukės teatras”, dainininkė Jurga Šeduikytė, Eva, Andre Zappa, garsusis duetas Linas ir Simona, grupės „Rugiagėlių berniukai”, „Les Stagnateurs” bei „Mokinukės”.

Per penkerius pastaruosius metus „Coca-Cola” Kalėdų karavanas su rėmėjų ir geros valios žmonių paaukotomis dovanomis aplankė daugiau nei 8000 moksleivių, besimokančių 75 įvairiose Lietuvos mokyklose.

UAB „Coca-Cola HBC Lietuva”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.