SAS pradeda šventinį žaidimą „Kalėdų kalendorius”

Nuo gruodžio 1 dienos aviacijos bendrovė „Scandinavian Airlines” pradėjo tradicinį šventinį žaidimą „Kalėdų kalendorius”, kurio metu SAS kartu su partneriais iki Kalėdų siūlys klientams kasdien vis naujus ypatingus paslaugų paketus.
Kiekvieną dieną 8 valandą ryto bus skelbiamas miestas, į kurį SAS ir kitų SAS grupės aviacijos bendrovių lėktuvų bilietai bus parduodami gerokai mažesnėmis nei įprasta kainomis. Pavyzdžiui, bilietas iš Vilniaus į Paryžių ir atgal tam tikrą „Kalėdų kalendoriaus” dieną kainuos 602 litus, įskaitant visus mokesčius. Iš viso iki švenčių SAS iš Vilniaus siūlys skristi į 20 pasaulio miestų: 16 – Europoje ir 4 – JAV bei Azijoje.
Už „Kalėdų kalendoriaus” skrydžius pagal SAS keleivių programą „EuroBonus” bus skiriama tris kartus daugiau taškų. Taip pat SAS siūlo su didelėmis nuolaidomis užsisakyti kambarius viešbučiuose, išsinuomoti automobilius ir pirkti dovanas SAS interneto parduotuvėje. Be to, daliai Lietuvos keleivių SAS įteiks specialius pažymėjimus, su kuriais Kopenhagoje bus galima nemokamai lankytis šio miesto muziejuose ir pigiau įsigyti bilietų į spektaklius teatruose.
„Tai tradicinis šventinis žaidimas SAS keleiviams, rengiamas jau penktus metus iš eilės. Pernai akcijoje dalyvavo keli tūkstančiai Lietuvos gyventojų, o visame pasaulyje – net pusė milijono žmonių”, – sakė SAS atstovybės Lietuvoje ir Latvijoje vadovė Rūta Jucienė.
Užsisakyti bilietus ir kitas paslaugas galima internetu (www.flysas.lt), specialiame „SAS Kalėdų kalendoriaus” puslapyje. Rezervacijos į „dienos reisą” bus priimamos tik 24 valandas, o kitą dieną bus paskelbtas jau naujas SAS maršrutas. Šią informaciją visiems užsiregistravusiems asmenims SAS siųs elektroniniu paštu, ji taip pat bus skelbiama internete.
Kiekvienais metais SAS „Kalėdų kalendoriaus” programa vykdoma laikantis unikalios koncepcijos, šįmet ji pavadinta „Mažas mūsų pasaulis”.
SAS yra pirmoji užsienio aviacijos bendrovė, pradėjusi reguliarius skrydžius į Vilnių. Pirmasis SAS lėktuvas Vilniaus oro uoste nusileido 1992 metų sausio mėnesį.
SAS siūlo plačiausią reisų ir skrydžio laikų iš Europos į Skandinavijos šalis pasirinkimą, o taip pat – dažnus ir patogius skrydžius į Baltijos valstybes, JAV ir Tolimuosius Rytus.
Iš Vilniaus SAS, bendradarbiaudama su partnere „airBaltic”, rengia reisus į Berlyną, Kopenhagą, Dubliną, Hamburgą, Helsinkį, Miuncheną, Londoną, Oslą, Rygą, Taliną ir Vieną. Be to, SAS aptarnauja reisą Kopenhaga – Palanga – Kopenhaga.
Šiuo metu „SAS Group” turi 206 lėktuvus, kuriais šįmet per 10 mėnesių iš viso skraidino 29,2 mln. keleivių – 5,4 proc. daugiau negu tuo pačiu laikotarpiu pernai.
Koncerno „SAS Group” pajamos per tris šių metų ketvirčius siekė 45,6 mlrd. Švedijos kronų (16,5 mlrd. litų) ir, palyginti su atitinkamu rezultatu per devynis praėjusiųjų metų mėnesius, išaugo beveik 6 procentais.

SAS

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.