N.Cage sūnus – Supermenas!

Garsusis Holivudo aktorius Nicolas Cage savo sūnui davė išties neįprastą vardą. Berniuką jis pavadino Kal-El, tai yra, „tikruoju” komiksų herojaus Supermeno vardu…
Su 21-rių metų žmona Alice Kim šių metų spalio 3-čią susilaukęs sūnaus, aktorius nedvejodamas jam išrinko iš komiksų paimtą vardą.
Norėdamas, kad vardas skambėtų „šiek tiek egzotiškai ir šiek tiek amerikietiškai, bei reprezentuotų ką nors gero”, N.Cage pasiskolino garsaus super-herojaus Supermeno „tikrąjį” vardą, kuriuo jis prisitatydavo visuomenei neatlikinėdamas žygdarbių.
Kaip teigia juostos „Karo dievas” žvaigždė, dėl „komiksinio” vardo savo atžalai jis net nedvejojo, todėl, kad pieštinių herojų nuotykiai jam visuomet buvo labai artimi ir netgi… svarbūs. Aktorius teigia, kad būtent vartydamas komiksus jis išmoko skaityti.
N.Cage simpatijos komiksam jau senai akivaizdžios. Savo tikrąją pavardę Nicholas Coppola į Nicolas Cage aktorius pakeitė taip pat iš meilės komiksams: mat jam visuomet labiausiai patikęs Marvel super-herojus Luke Cage’as.
Aktorius mano, kad užaugęs sūnus didžiuosis vardu „Supermenas”, o kol kad jis bus šaukiamas vardo trumpiniu – Kalu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.