„Kelyje į žvaigždes” užvirė aistros

„Į šou sugrįžusiai Ramintai suteikiamas neliečiamybės statusas, – vieną dieną prieš pliusų – minusų vakarą kaip visada ramiai ištarė žvaigždžių vadybininkas Tru Sabaka. Išgirdusieji šią žinią sureagavo kaip niekada audringai. Mat ne kartą pabrėžę, kad kuo toliau, tuo yra sunkiau skirti minusus savo kolegoms, „Kelio į žvaigždes” dalyviai šią savaitę jautėsi ramūs – neabejotinai daugiausiai minusų turėjo surinkti Raminta.
„Kur teisybė, vieni gyvena su neliečiamybe, o mes galim kristi? Labai gudriai čia sugalvota”, – karščiavosi Vilija. „Jau buvau nusistatęs darbus, viską suplanavęs, o dabar…”, – jai antrino Mino. „Kokia ji naujokė, jau gyvenom su ja”, – negailestinga buvo ir Donata.
Toks sprendimas apstulbino ir pačią Ramintą. Savim pasitikinti mergina, išvydus tokias kitų dalyvių reakcijas, puolė į ašaras. „Man ir taip buvo sunku čia ateiti, kur jūs gyvenote kaip šeima, – neslėpė mergina. – O dabar į mane žiūrės kaip į princesę.”. Nors teigdama, kad muzikine prasme ji yra ne prastesnė nei kiti „Kelio į žvaigždes” dalyviai, Raminta išsigando, kad ir taip kitus dalyvius labiau palaikantys žiūrovai ją pasmerks ir nepalaikys pasirodymų metu.
Ne mažiau dramatiškas buvo ir pats pliusų – minusų vakaras. Net po pakartotinio balsavimo Vudis ir Andrius surinko po vienodą skaičių minusų. Patys vienas kitam skyrę pliusus, vaikinai su nerimu dairėsi aplinkui. „Prašom pagalbos”, – kreipėsi dalyviai į kūrybinę grupę.
Daugiausiai pliusų surinkusi Donata turės nuspręsti, kas dainuos prie antro karštojo mikrofono. Tačiau tik tada, kai paaiškės, kuris – Andrius ar Vudis – kovos šį šeštadienį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.