Nuo pėsčiųjų tilto nušoko devyniolikmetis

Pirmadienio vakare, bandydamas nusižudyti, nuo pėsčiųjų tilto į Karaliaus Mindaugo prospekto važiuojamąją dalį nušoko devyniolikmetis Aurimas V.

Tokia pagrindinė šio įvykio, kurio aplinkybes komentuoti gerai šį jaunuolį pažįstantiems tyrėjams uždraudė prokurorė, versija.

Devyniolikmetis paguldytas į vieną Kauno medicinos universiteto klinikų (KMUK) reanimacijos skyrių. Įvykio vieton iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai sąmonę praradusiam jaunuoliui įtarė daugybinius lūžius.

Vakar iš KMUK gauta informacija, kad pavojus Aurimo V. gyvybei negresia. Tačiau galimybės jį apklausti tebebuvo komplikuotos.

Pirminiais duomenimis, tiesioginių šio įvykio liudytojų nėra. Apie jį medikams bei policijai pranešė vienos privačios saugos firmos darbuotojai, kurių automobilis stovėjo netoli įvykio vietos. Deja, pastarieji atkreipė dėmesį į tai, kas vyksta, tik išgirdę įtartiną garsą.

Dėl minėtų aplinkybių vakar dar vienareikšmiškai negalėta pasakyti, ar jaunuolis nuo tilto nušoko pats, ar jį kas nors nustūmė arba numetė.

Jokio ką nors paaiškinančio atsisveikinimo raštelio, kurį paprastai palieka susirengusieji žudytis, pas jaunuolį nerasta. Tačiau tai, kad į KMUK jis atvežtas jau kaip žinomas asmuo, nors ir be sąmonės, perša prielaidą, kad kažkoks dokumentas vis dėlto rastas. Jame, redakcijos duomenimis, nebuvo jaunuolio adreso.

Bandant nustatyti vaikino gyvenamąją vietą, susidurta su dar viena mįsle. Paaiškėjo, kad jis buvo registruotas Vilniaus gatvėje, tačiau prieš kelias dienas iš šio adreso išsiregistravo. Ar tai gali turėti kokį nors ryšį su tuo, kas įvyko pirmadienio vakarą, – taip pat tyrimo objektas. Prielaidos pasitvirtinimas tik sustiprintų versiją, jog savižudybei rengtasi iš anksto.

Iki šiol su Aurimu V. Centro policijos komisariato tyrėjai buvo susidūrę tik įvairių vagysčių bylose. Informacijos, kad jis būtų ir narkomanas, iki šiol neturėta. Nors neatmetama, kad į važiuojamąją Karaliaus Mindaugo prospekto dalį nušokęs jaunuolis buvo nuo kažko apsvaigęs.

Greta Čižinauskaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.