„Cinamon” Kaune startuos trimis premjeromis

Trys Lietuvoje dar nerodyti kino filmai, tarp jų ir juosta apie jaunąjį burtininką „Haris Poteris ir ugnies taurė”, bus parodyti pirmąjį „Cinamon” kino centro veiklos Kaune savaitgalį. Gruodžio 2 dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Mega” duris atversiantis kino teatras žiūrovams taip pat pasiūlys filmus „Revolveris”, „Jei tai būtų tiesa”, „Smurto istorija” ir „Tramdomieji”.

„Esame pasirašę sutartis su didžiausiais Lietuvoje kino filmų platintojais „Forum Cinemas”, ACME, „Garsų pasauliu”, tad kauniečiams galėsime pasiūlyti naujausius filmus. Kai kuriuos jų, galbūt, net anksčiau nei jie bus pradėti rodyti Vilniuje”, – sako „Cinamon” kino centrą valdančios bendrovės „Baltic Multiplex Ventures” generalinis direktorius Chris Lowe.

Penktadienį Lietuvoje pradedama rodyti filmas „Haris Poteris ir ugnies taurė” pasaulio kino teatruose per pirmąsias 10 dienų surinko daugiau nei 400 milijonų dolerių ir tapo žiūrimiausiu filmu daugelyje valstybių. Naujojo „Cinamon” kino centro žiūrovai jau pirmąjį savaitgalį galės pasižiūrėti naujausią kultinio britų režisieriaus Guy Ritchie filmą „Revolveris”, romantinę juostą „Jei tai būtų tiesa” su Reese Witherspoon, „Smurto istoriją” su Viggo Mortensen, Lietuvos žiūrovams geriausiai pažįstamu iš trilogijos „Žiedų valdovas”, ir „Tramdomuosius” su Oskaro laureatu Adrian Brody.

„Mes norime, kad kauniečiai vėl atrastų kino teatrus kaip populiariausią pasaulyje laisvalaikio leidimo formą. Žiūrovams mes siūlome naujausius filmus, kuriuos galima žiūrėti pagal paskutinį technikos žodį įrengtame kino centre, prieinamą bilieto kainą ir išskirtinę „Cinamon” veiklos koncepciją”, – sako Ch.Lowe.

Bilietas į kino filmą „Cinamon” centre kainuos 12 litų suaugusiam ir 9 litus vaikams, studentams ir pensininkams. 5 kino salėse filmus vienu metu galės žiūrėti kiek daugiau nei 1000 žiūrovų. Į pirmąjį Baltijos valstybėse „Cinamon” kino centrą „Megoje” „Baltic Multiplex Ventures” investavo 5,5 mln. litų.

Lankytojams „Cinamon” siūlys ne tik pasižiūrėti filmus. „Žmonės čia galės smagiai leisti daugiau laisvalaikio, žaisti žaidimus, naršyti internete, su draugais linksmintis kino teatro kavinėje ar švęsti gimtadienius ir kitas šventes specialioje salėje”, – sako „Baltic Multiplex Ventures” generalinis direktorius Ch.Lowe.

Antrasis „Cinamon” kino centras 2006 metų pavasarį atsidarys Klaipėdoje, „Akropolio” prekybos ir pramogų centre. 2006-2007 metais „Cinamon” kino teatrus taip pat planuojama atidaryti Estijoje bei Latvijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.