Paris Hilton draugas sugadino Osbourne gimtadienį

Įstrižos formos, kovos papuošimai, siaubingi apdarai – o pabaigoje evakuacija: taip šiurpiai Kelly Osbourne šventė savo pilnametystę metropolyje Las Vegas…
Seno roko atlikėjo Ozzy Osbourne dukterei Kelly gimtadienio vakarėlis vos neatsiėjo brangiau. Kai ji savo 21-ąjį gimtadienį su savo svita Hard Rock viešbutyje Las Vegas’e šventė, Paris Hilton draugas Stavros Niarchos sugadino keletu aukštų žemiau esantį kambarį, praneša „Mirror”.
„Beacher‘s Madhouse” klube, esančiame „Hard Rock” viešbutyje, moteris fakirė ir Halloween’ui pasirėdę svečiai rūpinosi tinkama aplinka. Pati Kelly taip pat pasirodė „siaubo” apdaru – tikriausiai atsitiktinai: storuliukė įsispraudusi į berankovį mažą juodą apdarą (deja, tik lieknanantį, jeigu tai, žinoma, tinka), papuoštą gedului tinkančiu galvos apdangalu su šydu.
Geriau pasipuošusi, tačiau nekaip nusiteikusi buvo, prašmatniu negyvėliu persirengusi, Paris Hilton.

Viskas prasidėjo nuo pagalvių mūšio, bet galiausiai Niarchos pradėjo mėtyti baldus. Todėl įsijungė ugnies aliarmas, purkštuvų įrenginys pradėjo veikti ir viešbutis turėjo būti evakuotas.

„Kvailas Paris draugas sugadino mano gimtadienį”, sakė Kelly Osbourne. Niarchos pridarė žalos už 87 000 eurų. Viešbučio vadybininkas tvirtino, kad Osbourne turi atlyginti žalą. Tačiau Osbourne mano, ji neturi su tuo nieko bendra ir Niarchos turi mokėti.

„Jis turi pakankamai pinigų”, sakė Osbourne apie Niarcho, „jis milijonierius ir turi daug pinigų, kuriuos gali iškart atiduoti. Jis turtingas vaikas, o tokie žmonės pinigų nevertina, nes jie su jais užauga”.

Pati Osbourne gimtadienio proga dovanų gavo raktą nuo buto Londone, kuris įvertintas 1,5 mln. Nepaisant to, esą, ji nėra toji, kuri būtų turinga, o jos tėvai: „Aš nesu turtinga, mano tėvai yra, bet jie neapipila manęs pinigais”, sakė Osbourne.
Nepaisant nemalonumų, Niarcho ir toliau laikomas draugu, sakė ji.

Įsiūtusi Paris sakė: „Aš nenoriu, kad „Hard Rock” viešbutis manytų, jog tie žmonės, kuriuos aš čia atsivedžiau, kažkuo panašiu užsiima!”

Tokiu būdu Kelly vakarėlis ir pasibaigė, panašiai kaip ir prasidėjo: iš tiesų siaubingai…

Šaltinis: www.EuropeanHitRadio.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.