Panevėžyje vyks „Bekelės filmų festivalis 2005”

Gruodžio 3 dieną Panevėžio kultūros centre „Garsas” vyks tarptautinis „Bekelės filmų festivalis 2005”, kuriame 13 valandų bus demonstruojami ekstremalūs vaizdai iš visureigių sporto varžybų bei tolimų kraštų ekspedicijų.
Pasak vieno projekto organizatorių Panevėžio visureigių klubo „Viesulas bastūnas” prezidento Audriaus Sutkaus, šiame festivalyje savo sukurtus filmus demonstruos ne tik lietuviai, bet ir rusai, suomiai, latviai, lenkai. Festivalio metu bus parodyta 15 filmų trimis temomis: sporto, turizmo bei laisvąja. Žiūrovai galės pamatyti filmus apie visureigių sporto varžybas aplink Ladogos ežerą, Himalajų ekspedicijos, Kazachstane vykusių varžybų ir kt.
Filmų autorių darbas bus vertinamas pagal temos ekstremalumą, meninį apipavidalinimą, temos atskleidimą ir techninę kokybę. Vertinimo komisijai pirmininkaus kino kritikas Skirmantas Valiulis. Geriausią filmą galės išrinkti ir festivalio žiūrovai.
Tarptautinio „Bekelės filmų festivalio 2005” organizatoriai – Lietuvos visureigių klubų asociacija, Panevėžio visureigių klubas „Viesulas bastūnas” ir kultūros centras „Garsas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.