Fantomą Virgį iš TV3 „Dangaus” pasiėmė sūnus Dovydas

Fantomas susikauna su TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” lyderiu! Tokios kovos niekas nenumatė, niekas nesitikėjo, dėl tokio dueto niekas nesilažino. TV3 žiūrovai ir „Dangaus” gyvo garso komisija taip sudėliojo taškus, kad fantomui Virgiui devintosios „Dangaus” savaitės finalo metu teko stoti prieš daugiausiai taškų iki šiol surinkusį „Dangaus” lyderį Vaidą.
„Lygiaverčių avinų dvikova”, – taip šią netikėtą situaciją komentavo Vytautas Šapranauskas. Jis buvo teisus – Vaidas prieš Virgį laimėjo vos 126 balsų skirtumu: Vaidas – 5486 balsai, Virgis – 5363 balsai. Vyriausias „Dangaus akademijos” studentas liko ramus ir besišypsantis. Dėl šios žinios ašarą paslapčia braukė du vyrai –Vaidas, kuriam atiteko visi Virgio sukaupti taškai, ir… mažasis Virgio sūnelis Dovydas Valuntonis.
„Esu laimingas, pakylėtas, puikiausios nuotaikos ir labai išdidus. Juk buvo puikus renginys, lietuvių liaudies dainą „Ar aš tau, sese, nesakiau” atlikau taip, kaip norėjau. O kaip dar žodžiais išreikšti laimę, kai scenoje uždainavome duetu su sūnumi! Aš tikrai labai laimingas”, – neslėpė jausmų su dainomis ir sūnumi Dovydu „Dangų” palikęs panevėžietis.
Dviejų Valuntonių – tėvo ir sūnaus – ekspromtu duetu atlikta daina taip pakerėjo publiką, kad ši nesiliovė skandavusi „pakartoti”, kol vyrai uždainavo antrąkart. „Dangaus” dalyviams Virgio išėjimas apsunkino absoliučiai viską – ir atmosferą, ir pasirodymus, ir kūrybą… Ne kas kitas, o Virgis dalyviams be gailesčio žėrė patarimus, darė aranžuotes, talkino kūryboje, akompanavo. Net kelias savaites iš eilės populiariausia „Radiocentro” Lietuvos TOP 20 daina „Myliu”, kuria didžiuojasi Vaidas iš „Dangaus”, yra perdaryta pagal Virgio idėjas ir partitūrą. TV3 „Dangus” liko be to, kuris buvo atviras, geranoriškas ir nekonfliktiškas. Balsą Virgis per devynias savaites yra pakėlęs tik kartą – kai Dovilė įsiropštė į jųdviejų su Jonu lovą.
„Esu konservatyvus ir savo nuomonės šiuo klausimu nekeisiu”, – tada nakties įvykį komentavo Virgis.
Palikdamas muzikos šou visai ramus, Virgis patvirtino savo anksčiau išsakytas mintis apie labai vertingai čia praleistą laiką. Jis jau yra sakęs, kad „Dangaus akademija” davė labai daug:
„Pats mokau vaikus muzikos. Praleidęs devynias savaites „Dangaus akademijoje”, grįžęs visiškai keisčiau savo mokymo stilių, kitaip vaikams perteikčiau žinias. Juk man ir pačiam buvo taip svarbu pažinti scenos užkulisius, išmokti kurti nuotaiką, kiekvieną dainą ne tik dainuoti, o ir išgyventi. Stepas Januška, Ilona Balsytė, Saulius Urbonavičius-Samas ir būrys kviestinių žvaigždžių – man tai neįkainojama dovana.”
TV3 „Dangaus” superfinale dėl pagrindinio milijono litų verto prizo kovos daugiausia taškų surinkę realybės šou dalyviai. „Dangaus” geriausiųjų TOP-5: Vaidas su 336 taškais, Jonas su 214 taškų, Augustė su 158 taškais, Raselė su 150 taškų ir Antanas su 104 taškais. Visai taškų vis dar nėra surinkę „Dangaus” naujokas Donatas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.