ICG kompiuteriai ilgina garantijos terminą iki 2 metų

UAB „Innovation computer group” (ICG) nuo šių metų lapkričio 28 dienos visiems savo gaminamiems kompiuteriams suteikia 2 metų garantiją.
ICG atliktas tyrimas parodė, kad Lietuvoje daug žmonių įsigydami kompiuterius vėliau turi nemažai rūpesčių juos prižiūrėdami ar remontuodami. Smulkūs kompiuterių pardavėjai dažniausiai neturi galimybių suteikti garantinį aptarnavimą, todėl stengiasi išvengti, bet kokio garantinio remonto ar atsakomybės už nekokybišką įrenginį.
Tyrimas taip pat parodė, kad per 2005 metus, nemažai kompiuterių prekybos įmonių sumažino garantiją kompiuteriams, taip siekdamos sutaupyti pirkėjų sąskaita.
– Mus neretai rekomenduoja kompiuterių specialistai, nes jie pasitiki ne tik mūsų paslaugų kokybe, bet ir garantine bei pogarantine kompiuterių priežiūra. Nuo šiol savo klientams už tą pačią kainą galime pasiūlyti dar daugiau. Mes parduodame kokybiškus kompiuterius, tad mums nėra sudėtinga suteikti jiems papildomą 2 metų garantiją – teigia Marius Butauskas, ICG komercijos direktorius.
Šiuo metu Lietuvos IT rinkoje vis didėjanti konkurencija verčia daugelį kompiuterių pardavėjų, kiek įmanoma labiau taupyti, neretai klientų sąskaita. ICG kompiuteriai savo veiklą grindžiantys ilgalaike partneryste su klientu, siekia sudaryti kuo geresnes sąlygas savo pirkėjams ir žinoma taupyti jų pinigus.
– Dažnai į mus kreipiasi pagalbos žmonės įsigiję kompiuterius iš smulkiųjų „vienadienių” prekeivių. Sugedus kompiuteriui, neretai buvusio prekeivio jau nebėra ir garantinis aptarnavimas nebeteikiamas. Atsitinka ir taip, kad apžiūrėjus tokį kompiuterį, neatitinka jame esama ir pirkimo dokumentuose deklaruojama įranga – mažiau apie kompiuterius išmanančiam klientui, tiesiog įbrukami prastesni komponentai, o sumokama, kaip už geresnius. Tai skaudi problema, bet, deja, tokiu atveju, mes nelabai kuo galime padėti. Todėl žmonėms siūlome prieš perkant kompiuterį įvertinti pardavėjo galimybes, – dėsto Laimonas Bazilius, ICG mažmeninės prekybos vadovas.
Pardavimo sistema ICG salonuose veikia centralizuotai, todėl pirkėjas gauna būtent tai, už ką moka. Kiekviename ICG salone yra kompiuterių servisas, todėl garantinis ir pogarantinis kompiuterių remontas atliekamas ypač sparčiai. Nuo šiol ICG salonai teikia 2 metų garantiją visiems ICG kompiuteriams.

UAB „Innovation computer group”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.