Vokietijos TOP 100 apžvalga (18.11 – 25.11)

O taip! POP karalienė Madonna grįžo į topų viršūnes. Ir šį kartą su nauju savo darbu „Hung Up”, kuriame galima išgirsti ir legendinės švedų grupės ABBA dainos „Gimme! Gimme! Gimme!” akordus. „Hung Up” ne tik Vokietijoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje užima garbingą pirmą vietą. Ir abiejose didžiosiose šalyse Madonnos singlas atsidūrė kaip naujiena!

Dar vienos naujienos titulą turi ir Xavier Naidoo. Vokiečio, kuris dainuoja ir grupėje „Söhne Mannheims” singlas „Dieser Weg” atsidūrė 2 vietoje.

Šlovingą sugrįžimą Shakira turėjo su Alejandro Sanz įrašytu bendru darbu „La Tortura”. Žiūrėsim kaip Shakirai seksis išlaikyti šį vardą. Su naujausiu savo singlu „Don’t Bother” kolumbietė kaip naujiena atsidūrė 11 Vokietijos TOP 100 vietoje. Shakira Mexikos TOP 100 jau kelintą savaitę iš eilės užima garbingą 1 vietą!

Austrijos atstovė Christina Stürmer, kuri su tokiais savo hitais kaip „Ich lebe” ir „Engel fliegen einsam” užkopė į gimtinės, Šveicarijos ir Vokietijos topų viršūnes, regis dabar bando padaryti tą patį. Tik nebe su senais savo gabalais, bet nauju singlu „Mama (Ana Ahabak)”. Merginos ir grupės daina šią savaitę kaip naujiena puikuojasi 12 vietoje.

32 topo vietoje randame Gracia. Vokietijos dainininkė išgarsėjo po to, kai dalyvavo pirmame „Deutschland Sucht Den Superstar” kastingo šou. Pernai Gracia Baur su daina „Run And Hide” atsidūrė „Eurovision” dainų konkurso paskutinėje vietoje. Kodėl taip atsitiko nesuprato nei pasaulio muzikos žinovai, nei pati Gracia. Šį sykį mergina su naujausiu singlu „When The Last Tear’s Been Drie” Vokietijos TOP 100 kyla per dvylika pozicijų.

Amerikietis Pharrell Williams pasikvietęs madingiausia dainininke tituluojama Gwen Stefani įrašė bendrą dainą „Can I Have It Like That”. Priedainis skamba šiek tiek panašiai į Pharrell ir Snoop Dogg seniau padarytą bendrą kūrinį „Drop It Like It’s Hot”. Su Gwen bendras singlas šią savaitę pateko į 37 topo vietą kaip naujiena.

2005 metais turėjusios atsikurti grupės „No Angels” merginų turbūt taip ir neteks pamatyti scenoje kartu. Tačiau jos vietoj nesėdi ir įrašinėja solo projektus. Štai, Vanessa Petruo, kuri anksčiau vadinosi tiesiog Vany, su naujausiu singlu „Hot Blooded Woman” puikuojasi 59 vietoje kaip naujiena. Tikėkimes, Vanessai dar pasiseks kopti aukštėliau…

Ne itin sėkmingas Lil’ Kim sugrįžimas juntamas Vokietijos singlų tope. Jos darbas „Lighters Up” atsidūrė tik 67 vietoje kaip naujiena. Tačiau Europos R’n’B tope, kuris grojamas ketvirtadieniais 18 val. per European Hit Radio, ir kurį sudaro vokiečių firma „Music Information Service”, ši daina užima garbingą 3 vietą.

Kitos Vokietijos TOP 100 naujienos:

Curse „Gangsta Rap” (25 vieta), Mariah Carey „Get Your Number” (27 vieta), Urban Ego „Mr.s Brainshaker” (58 vieta), John Legend feat. Max Herre „Number One” (80 vieta), Hilary Duff „Wake Up” (81 vieta), Karmah „Just Be Good To Me” (84 vieta), Jessica Wahls „Bedingungslos” (92 vieta), Tri Klubbingman feat. Delgado „Love Message” (96 vieta), De Boore „Un denke ich an Ruse” (100 vieta).

Vokietijos TOP 40 galite klausyti kiekvieną trečiadienį 18 val. per European Hit Radio, o TOP 100 žiūrėti penktadieniais 19 val. per VIVA.

Pateikiame Vokietijos TOP 20:

01 (00) – Madonna „Hung Up” (JAV)

02 (00) – Xavier Naidoo „Dieser Weg” (Vokietija)

03 (01) – Melanie C „First Day Of My Life” (Didžioji Britanija)

04 (02) – Sugababes „Push The Button” (Didžioji Britanija)

05 (06) – Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes „Don’t Cha” (JAV)

06 (04) – James Blunt „You’re Beautiful” (Didžioji Britanija)

07 (03) – US 5 „Just Because Of You” (Vokietija)

08 (05) – Robbie Williams „Tripping” (Didžioji Britanija)

09 (07) – t.A.T.u. „All About Us” (Rusija)
10 (09) – Fettes Brot feat. Finkenauer „An Tagen Wie Diesen” (Vokietija)

11 (00) – Shakira „Don’t Bother” (Kolumbija)

12 (00) – Christina Stürmer „Mama (Ana Ahabak)” (Austrija)

13 (08) – Tokio Hotel „Durch Den Monsun” (Vokietija)

14 (10) – Depeche Mode „Precious” (Didžioji Britanija)

15 (11) – Sean Paul „We Be Burnin’” (JAV)

16 (12) – Juanes „La Camisa Negra” (Kolumbija)

17 (19) – Kelly Clarkson „Behind These Hazel Eyes” (JAV)

18 (13) – Bushido „Endgegner” (Vokietija)

19 (17) – Die Firma „Die Eine 2005” (Vokietija)

20 (16) – Rihanna „Pon De Replay” (Barbadosas)

Šaltinis: www.EuropeanHitRadio.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Vokietijos TOP 100 apžvalga (18.11 – 25.11)"

  1. as

    jega!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.