Nepasitikėjimo A. Zuoku klausimas į darbotvarkę nebuvo įtrauktas

Per šeštadienį Vilniuje vykusį Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) tarybos posėdį bandymai svarstyti nepasitikėjimo liberalcentristų lyderiu Artūru Zuoku klausimą nepavyko.

„Buvo bandymas į partijos Tarybos posėdžio darbotvarkę įtraukti klausimą dėl nepasitikėjimo A. Zuoku, tačiau, kaip ir reikėjo tikėtis, tam nepritarta”, – Eltai sakė Seimo Liberalų frakcijos seniūno pavaduotojas Eligijus Masiulis. Jis apgailestavo, kad nepavyko realizuoti šios iniciatyvos.

Pasak E. Masiulio, kyla klausimas, kaip turi būti toliau atstovaujama

liberalioji politika. Jo nuomone, „vienintelis būdas – kurti naują politinę organizaciją”. Dėl konkrečių tokios organizacijos atsiradimo terminų jis dar nebuvo linkęs kalbėti.

Šeštadienį vykusiame Liberalų ir centro sąjungos tarybos posėdyje buvo pristatyta LiCS strategija artimiausiems penkeriems metams, vykusioje diskusijoje aptarti joje numatyti tikslai ir uždaviniai. Taip pat buvo patvirtinti du nauji Valdybos nariai, aptarta politinė padėtis, partijos pozicija dėl svarbių valstybės klausimų, pasiruošimo savivaldybių rinkimams problemos ir kita.

2005-11-19 17:58

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.