Kaip priversti moterį verkti

Su kuo tik klasikai nelygino moters ašarų: su perlais, deimantais, krištolu… Bet argi galima metaforomis išmatuoti amžinojo moterų ginklo jėgą? Galima tik bandyti jai pasipriešinti. Priešintis metodiškai ir klastingai, reikiamu laiku ir savo noru. Tada, aplenkdami savo mylimųjų manevrus, galėsite valdyti gausius sūrius srautus, visada likdami bangos viršūnėje.

Pirmasis būdas – radikalusis. Visiškas santykių nutraukimas

Realus ir netikėtas. Sumanytą klastą rekomenduojama įgyvendinti po malonios kelionės, kol nuo jūsų sandalų dar nenubyrėjo paskutinės aukso smiltelės, o ji dar nepamiršo paplūdimio švelnybių šviečiant mėnuliui. Pats laikas vakare pasirodyti pas ją su puokšte nuodingai geltonų rožių, niūria akmeninio svečio fizionomija ir, kapojant žodžius, ištarti tokią skaudžią banalybę: „Aš daug galvojau… ir nutariau… Žodžiu, mums reikia skirtis. Taip būna”. Pagavus akimirką tarp paskutinio beviltiško tankių blakstienų mosto, reikia išeiti, kad negautumėte kavinuku per pakaušį. Spėjote? Tada viskas, telefonas – išjungtas. Jos gyvenime jūsų nebėra. Ar ilgai? Spręskite patys. Ašarų galite neišvysti. Bet jų bus. Tiesa, bus.

Antrasis būdas – tikrų vyrų. Išdavystė

Žinoma, išdavyste dabar nieko nenustebinsi. Tai taip įprasta, kaip kvėpuoti, kramtyti, praustis. Svarbiausia, nuspręsti – kur, kada ir su kuo. Geriausiai tam tinka linksmas vakarėlis su kokteiliais, gėlėmis ir kvepalų aromatu, fantastiškomis jos draugėmis, šokančiomis taip, kad flamingų patelės priešvestuviniu periodu mirtų iš pavydo. Ak, tie sijonai be siūlių! Tie korsetai ir kojinės be gumelių! Geriausia jos draugė, štai ana, su jausminga burna, – nepaprastai puiki! O toliau – patys žinote: šokis po šokio – su nauja išrinktąja. Jai – visi aiškinimai apie išskirtinę akimirką, mėnulių, likimų, planetų susiliejimą, įvairiausi komplimentai, ištarti drėgnu šnabždesiu, ir… nepastebimas dingimas. Atsitempkite draugę į šeimos lizdelį ir jausmingai, sumaniai griebkitės darbo. Svarbiausia – kuo vaizdingiau atrodyti, kai nuliūdusi jūsų antroji pusė išdidžioje vienatvėje grįš iš užsitęsusio vakarėlio.

Trečiasis būdas – pradedantiesiems. Tausojanti išdavystė

Ją taip pat galima išbandyti malonioje kompanijoje. Būtina sąlyga – tos pačios mielos draugės. Kokios vestuvės be dainų?! Pabandykite visą vakarą nekreipti į ją dėmesio, tik retkarčiais mestelėdami šykščių pastabų. O pats flirtuokite, linksminkitės, žarstykite komplimentus, šokite seksualius šokius, šnabždėkite joms į ausį, taisykite petnešėles, vartykite akis. Pagaliau, žvilgsniu degindami pačią simpatiškiausią, pusdainiu ištarkite idiotišką, tačiau daug žadantį tostą, tarkime, „apie jėgą, kuri laiko skrybėlę”. Efekto neteks laukti – po dar vieno tosto ašaros pačios pabirs į taurę, kurią nervingai rankose sukios jūsų draugė.

Ketvirtasis būdas – gudrusis. Intelektualus spaudimas

Mylimą merginą pakvieskite į svečius pas draugą, pavyzdžiui, dailininką avangardistą arba poetą dainų kūrėją. Keturis kartus iš eilės varginkite vargšelę pokalbiais apie portretinės tapybos ypatumus, naujausią istoriją ir kt., vis sušukdami: „Ką! Juk tai Rodenas, kancleris Bismarkas, rašytojas Rastauskas…” ir t. t. Vardindami žinomas pavardes, nuolat akcentuokite jos pilkumą ir neišsilavinimą. Svarbiausia, iš anksto išsirinkite pokalbio temą, kurią jūsų mylimoji išmano, kaip garsieji porakanopiai apie apelsinus. Jeigu, grįžus iš svečių, ji ilgam užsidarys vonioje – priglauskite ausį prie durų: tikriausiai išgirsite slopinamą kūkčiojimą. Paguoskite ją, paglostykite galvelę, tardami: „Štai, brangioji, ką pridaro išsilavinimo spragos!”

Penktasis būdas – pedagoginis. Bausmė už vėlavimą

Jeigu nepunktualumas kam nors – smulkmena, jums – neatleistina klaida. Jūs jos laukiate net septynias minutes, ir jums tai nusibodo! Pagaliau ji pasirodė kitoje gatvės pusėje ir, vos sulaukusi geltono šviesoforo signalo, šypsodamasi bėga perėja: vėjas taršo jos plaukus, plevėsuoja drabužiai… Puikiai atrodo, nieko nepasakysi! Stop! Jums tai nerūpi. Tiesiog nustebusių praeivių akyse rūsčiai išbarkite, nesiklausydami bejėgiškų aiškinimų: ją sulaikė darbe, autobusas įstrigo kamšatyje, ji čia niekuo dėta! Išbarę nelaimingąją, išdidžiai eikite priekyje dideliais žingsniais – tegul velkasi iš paskos lyg uodega, šluostydamasi ašaras. Tik nepersūdykite, kad uodega nepatrauktų į priešingą pusę.

Šeštasis būdas – pavojingasis. Tinkama dovana

Kadangi visos gražiosios lyties atstovės labai jautriai reaguoja į savo matmenis, formas, siluetus ir netgi savo šešėlį ant šlapio asfalto, pasinaudokite tuo. Nupirkite mylimajai, pavyzdžiui, labai brangią ir gražią liemenėlę, prieš tai atlikę nesudėtingus aritmetikos skaičiavimus. Jeigu viršutinės jos palaidinės sagutės vos užsisega – jūsų dovana turi būti bent trimis dydžiais mažesnė. Ir atvirkščiai, jeigu ji turi nedidelę krūtinę – parinkite ką nors didesnio. Atneškite gražią dėžutę ir saldžiu balsu pasiūlykite pasimatuoti. Kas bus toliau? Toliau – viskas, ko norėjote, bei labai atkaklūs bandymai išsiaiškinti, kam jūs nupirkote tą šlykštynę. Gali būti, kad šis jūsų pokštas baigsis didelėmis rietenomis. Tik nesakykite baisios tiesos – jeigu prisipažinsite, kad pajuokavote, jus nedelsiant ir visam laikui išgrūs pro duris.

Septintasis būdas – žiaurusis. Nepritarimas jos apdarams

Patogios progos neteks ilgai laukti. Ruošdamasi į pasimatymą su jumis, ji tikriausiai išvers visas spintas ir suras ką nors „tokio”. Kai ji atsistos prieš jus pasakiškais drabužiais, skirtais tik jūsų puikioms akims, apmeskite ją kritišku žvilgsniu ir pareikškite: „Geltona ir violetinė – iškilmingas pasipūtimas; ši palaidinė pernelyg permatoma, o tai, kas po ja, – per daug atvira; sijonas per trumpas; auksinis šalikėlis atrodo ne tik senamadiškas, bet ir iššaukiantis; pagaliau kam tiek blizgučių?” Po pusvalandžio tokių treniruočių jūsų draugės neišgelbės net labiausiai vandeniui atsparus tušas, todėl blizgesio pastebimai sumažės.

Aštuntasis būdas – rafinuotasis. Moteriškos istorijos

Šis būdas efektyvus bet kokiais kiekiais. Kalbėdamiesi su ja įvairiausiomis temomis, periodiškai pokalbyje paminėkite pažįstamas moteris. Plepėdami apie sportą, nepamirškite stangraus buvusios bendrakursės gimnastės kūno, apie jūrą – kiprietės Afroditės, seno kurortinio romano herojės, apie biliardą – kaip klasiškai klube, į kurį vaikštote su bičiuliu, žaidžia merginos, apie darbą – naujos sekretorės ir kt. Svarbiausia – nešykštėti detalių: tie treniruoti raumenys, balta oda, akinanti šypsena, šokoladinis įdegis, nepriekaištinga laikysena, pagaliau mėnulio takas. Kaip tik tai ledo gabaliukais ir nusės jos vaizduotėje, kad kurią nors dieną išsilietų sūriu lietumi.

Devintasis būdas – akivaizdusis. Vyras su praeitimi

…Pagaliau ilgai lauktas sekmadienis. Pagaliau kartu praleisite visą dieną. Ne kur nors, bet jūsų namuose. Ji taip ilgai to laukė. Štai atskubėjo į svečius – linksma, susijaudinusi, gaivi. Kambarį iškart užliejo saulės šviesa. Virtuvėje sušvilpė virdulys. Kaip viskas puiku! Laikas patogiau įsitaisyti ir išsitraukti sunkų nuotraukų albumą. Jų tiek daug – prieš jos akis visas jūsų gyvenimas. Jūsų tėvai, simpatiškas mažylis – jūs pats dviejų mėnesių, o čia – pirmasis jūsų vaikiškas vežimėlis. Ir taip toliau. Pirmasis dviratis, mokslas, poilsis, tarnyba, vasarnamis ir… vestuvės, pirmoji žmona, antroji draugė… Čia vertėtų stabtelėti ir atmintyje atgaivinti praeitį. Tikriausiai ji daug klausinės apie šį gyvenimo tarpsnį. Nesigėdydami atsakinėkite. Papasakokite apie savo žmonas, parodykite jų nuotraukas. Kokios nuostabiai žalios Marijos akys, o Gretą švelnumo akimirką vadindavote auksaplauke! Štai ji stovi su vėduokle po palme, ten – įsitaisiusi paplūdimyje… Prisižiūrėjusi tokių grožybių ir įvertinusi jūsų kaip fotomenininko talentą, draugė iš pradžių nutils, o paskui pradės lieti ašaras tiesiai ant idiliškų nuotraukų. Dabar geriausia skubiai paslėpti albumą, nes nuo ašarų nuotraukos gali sugesti.

Dešimtasis būdas – ūkinis buitinis. Seno įkyruolio receptas

Stebėdami, kaip ji didvyriškai bando sutvarkyti jūsų bendrą buitį, galite garsiai daryti išmintingas išvadas bei teikti pastabas: „Brangioji, ciklamenus reikia laistyti į lėkštutę”, „Šiukšlės išnešamos ne rytą, bet vakare”, „Dantų šepetėlį reikia įdėti į specialų dėklą”… Jeigu staiga orkaitėje neiškiltų biskvitas, švelniai pabarkite ir pasakykite, kad blogam šokėjui visada kas nors kliudo. Širdį draskančios raudos ir dūžtančių lėkščių skambesys visą vakarą kurtins jūsų jaukų lizdelį.

Vienuoliktasis būdas – neteisingasis. Lyginamoji analizė

Jūs taip mylite savo mamą! Tai pagirtina. Ji išties vienintelė ir nuostabiausia moteris pasaulyje. Jums patinka viskas: ir kaip mama rengiasi, prižiūri, maitina jus, lygina jūsų marškinius. Todėl, norėdami su savo mylimąja jaustis taip pat jaukiai, dažniau lyginkite įvykius, veiksmus, posakius. Būtinai garsiai! Papasakokite, kaip mama standina paklodes, perrenka pagalvės plunksnas, apkarpo agrastus prieš virdama kompotą, nuvalo toršero lemputes. Tokių pastabų dažnis bus tiesiogiai proporcingas jūsų draugės melancholijos priepuoliams.

Dvyliktasis būdas – klasikinis. Melodrama

Šis kelias – labiausiai išbandytas, malonus ir pigiausias iš visų jau minėtų. Vis dėlto, jeigu ji seniai iš širdies neraudojo, nusiveskite ją į kiną. Iš anksto peržiūrėkite anonsus ir pasirinkite ašaringiausią melodramą, kad ir garsųjį „Vaiduoklį” su Demi Mūr. Vos iš pagrindinio herojaus liks švytintis rutulys, skriejantis į tolimas erdves skambant žodžiams „I need your love”, ji tikrai pravirks. Ir pagalvos…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vyrams su žyma , , , , , , , , , , , , .

5 atsiliepimai į "Kaip priversti moterį verkti"

  1. Rugiagele

    Subalansuota pravirkdyti moteris, bet tinka sugadinti nervus ir vyrams 😉 😛

  2. as

    Kas per idiotas sito straipsnio autorius…sadistas ne kitaip.

  3. Mindaugas

    Nu didesnio briedo nesu skaites.. tiksliau, tik puses viso sito slamsto, daugiau neistengiau. Toks ispudis, kad skirta daugiausia devintos klases issilavinimo fotorobotui. Geda.

  4. Liza

    Straipsnis parashytas su ironija, todel nereiktu visko tiesiogiai traktuoti. Manau tai puikus straipsnis vyrams, kad suprastu, jog kartais net to nezinodami savo liezuviu ir elgesiu privercia mus moteris verkti.

  5. Mindaugas

    Va,kai jusu Moteris verks is malonumo jusu glrbyje,tada ir rasinekit.Iskaudinti kita jikiu cia patirciu nereikia,kiekvienas s sugabam.Visiems sekmes ir daugaiau sypsokimes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.