Studentų ir moksleivių akcija-eisena „Ar žinai, kodėl verkiu?”

Lapkričio 21 dieną, 14val. Kaune, Rotušės aikštėje, rinksis akademinis jaunimas – moksleiviai ir studentai. Čia prasidės akcija-eisena „Ar žinai, kodėl verkiu?”.

Šios akcijos pagrindinis tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į smurtą tarp vaikų ir jaunimo. Žiniasklaidoje galime rasti atgarsių apie įvairiuose Lietuvos miestuose organizuojamas akcijas apie smurtą prieš vaikus. Tačiau mes norime pabrėžti tai, kad vaikai naudoja fizinį ir psichologinį smurtą tarpusavyje ir į vaikų baimę kalbėti apie tai, kad yra skriaudžiami.

Eisena iš Rotušės aikštės pajudės link Vienybės aikštės. Čia muzikos fone jauni žmonės kurs bendrą kūrybinį darbą, kuris bus eksponuojamas „Takiosios Neries” viešbučio pėsčiųjų pasaže, o vėliau Kauno technologijos universiteto Dizaino ir technologijų fakultete.

Eisena-akcija yra viena iš „DiDi” fesitvalio dalių, kuris vyks lapkričio 21-25 dienomis. Festivalis „DiDi” jungia jau ne vieną dešimtmetį rengiamas „Dizaino dienas” bei šauniausios Lietuvos studentės rinkimus „Ledi 2005”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.