Paleistuvystės šešėlis mestas ant prokuratūros darbuotojų

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį necenzūriniais žodžiais buvo aprašinėtas Panevėžio miesto apylinkės prokuratūros pastatas Respublikos gatvėje. Sakinyje, užrašytame ant teisėsaugos pastato sienos šalia pagrindinių durų, teigiama, kad su tam tikrais žmonėmis nežinomi asmenys turėjo lytinių santykių. Miesto Vyriausiojo policijos komisariato 1-ojo komisariato budėtojai PB teigė, kad nors ir pradėtas ikiteisminis tyrimas, nemanoma, kad šis užrašas nors kiek susijęs su prokuratūros darbuotojais. Anot pareigūnų, greičiausiai tai paauglių nevykęs pokštas.

Negražiai pajuokavo?

Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato 1-ojo komisariato budėtojo pavaduotojas Sigitas Šakėnas PB teigė, kad apie užrašą su necenzūriniais žodžiais informavo praeiviai. „Informaciją apie užrašą ant prokuratūros sienos gavome sekmadienį apie 13.40 val. Informavo praeiviai, kurie pastebėjo juodais dažais ant prokuratūros pastato sienos užrašytą sakinį”, – teigė policijos pareigūnai. Kas ant prokuratūros sienos užrašė necenzūrinį sakinį, policijos pareigūnai pasakyti negali. Vyksta ikiteisminis tyrimas.

Kol nepaaiškės, kas galėjo užrašyti šį sakinį, daugiau komentuoti šio įvykio policijos budėtojai nepanoro. „Nemanau, kad šie nelabai gražūs žodžiai galėtų būti susiję su Panevėžio miesto apylinkės prokuratūros darbuotojais. Kažkas nelabai gražiai pajuokavo”, – buvo įsitikinęs S.Šakėnas.

Nekomentavo

Panevėžio miesto prokuratūros darbuotojai apie necenzūrinį užrašą ant pastato sienos informuoti. „Jiems pranešėme. Deja, Vyriausiojo prokuroro perspėti negalėjome, nes į telefono skambučius jis neatsakė”, – sakė policijos budėtojas.

Pakalbinti Panevėžio miesto apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro PB korespondentams nepavyko.

Panevėžio miesto apylinkės prokuratūros pastatas yra beveik pačiame miesto centre, Respublikos gatvėje. Ant šio pastato nėra stebėjimo kamerų, todėl policijos pareigūnai neslepia, kad išsiaiškinti, kas ir kada necenzūriniais žodžiais užrašė sakinį ant pastato sienos prie pagrindinių durų, bus sudėtinga.

Jei bus išaiškinta, kas užrašė necenzūrinį sakinį ant prokuratūros sienos, už šį chuliganizmą jo autoriams teismas gali skirti administracinę baudą.

Raimonda Mikučionytė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.