Robertas palieka „Kelią į žvaigždes”

Po šeštadienio koncerto Panevėžyje šią savaitę daugiausiai minusų surinkusiam Robertui Kupstui teko atsisveikinti su kitais „Kelias į žvaigždes” dalyviais bei televizijos žiūrovais.
Vadinamasis naujokas pralaimėjo senbuviui Andriui triuškinančiu skirtumu. Iš viso tiesioginio eterio metu balsavo 30 723 žiūrovai ir tik apie 4000 balsų jie skyrė Robertui.
Koncerto metu tvyrojo Egipto dvasia- dalyviai buvo pasipuošę specialiai kelionėje įsigytais drabužiais, jų dainose skambėjo arabiški motyvai. Publiką užvesti padėjo egiptietiškomis skaromis pasipuošę „Bavarai” bei pilvo šokėją į pagalbą pasikvietęs E. Sipavičius. Kaip niekada gausiai susirinkę žiūrovai (bilietai buvo išpirkti gerokai prieš renginį) šiltai palaikė visus dalyvius ir entuziastingai reagavo į tai, kas vyksta scenoje. Šou vedėjui A. Valinskui paskelbus pilvo šokio konkursą, į sceną prigužėjo linksmai nusiteikusių panevėžiečių. Laimėtojai atiteko „Kelias į žvaigždes” kompaktinis diskas.
Tačiau daugiausiai aplodismentų susilaukė pilvo šokį atlikusios Vilija ir Donata. Profesionaliai judindamos klubus jos kartu atliko dainą „Opa, opa”. Tai buvo tarsi atsakymas į praeito šeštadienio metu šou vyriškių sušoktą striptizą.
Donatai prireikė nemažai jėgų atlikti šį kūrinį. Anksti ryte, prasidėjus ūmiam skrandžio skausmui ir pakilus temperatūrai, ji buvo išvežta į ligoninę. Tačiau jei ne A.Valinsko komentaras, niekas ir nebūtų supratęs, kad žaviai besišypsanti „Kelias į žvaigždes” dalyvė, dar kelios valandos iki koncerto pradžios, gulėjo ligoninės palatoje, prijungta prie lašelinės.
Įsiaudrinusi publika nenorėjo skirstytis. Paskelbus balsavimo rezultatus, žiūrovai Roberto nepaleido tol, kol jis nepadainavo dar kartą. O Andrius jau po tiesioginio eterio pabaigos papildomai atliko kelias savo dainas salėje susirinkusiems gerbėjams.

Nuo šiol „Akropolyje” esančioje restorano „Bravaria” parduotuvėje galima įsigyti „Kelio į žvaigždes” atributikos: marškinėlių, kalendorių, kepuraičių, taip pat CD. Greitai prekybos vietą pasieks originalūs „Kelio į žvaigždes” pakabukai telefonams ir apyrankės. Be to, jau išėjo ir specialus „Kelio į žvaigždes” laikraštis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

1 atsiliepimas į "Robertas palieka „Kelią į žvaigždes”"

  1. hhhhhhhhhhhhh

    nėsąmonė 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.