Nulėmė fotografo žodis

Per „Kauno ponios” rinkimus komisijos nariai buvo susiėmę už galvų – nėra ką rinkti.

Sustingo iš laimės

„Kauno ponia 2005″ išrinkta Rūta Rimšienė”, – šeštadienį garsiai paskelbė konkurso komisijos pirmininkas Romualdas Požerskis.

Sekundei salėje žiūrovai ir pati Rūta tarsi apmirė. Regis, niekas to nesitikėjo.

31 metų nugalėtojos akyse suspindėjo džiaugsmo ašaros. „Nesitikėjau. Jau ruošiausi lipti nuo scenos”, – audringai, tvardydama besiveržiantį jaudulį, ištarė Kauno akademinėse klinikose dirbanti programuotoja.

Į naktinio klubo „Zepelinus” sceną pasveikinti mamos atbėgo devynmetė dukrelė Giedrė. R.Rimšienės dvejų metukų dukrelė Gustė tuo tarpu saldžiai miegojo namuose.

Komisijoje – nusivylimo nuotaikos

Tačiau „Ekstra žinioms” pavyko sužinoti, jog per renginį komisijos nariai labai ir neslėpė, jog neturi ką rinkti.

Pavyzdžiui, Seimo narys ir lenktynininkas Saulius Girdauskas prisipažino vertinąs moteriškumą, tačiau iš dalyvių negalįs išskirti nė vienos.

Vladui Garastui labiausiai įstrigo R.Rimšienės scenoje pasakyti žodžiai, jog ji turinti pavydų vyrą ir nenorinti, kad jis skirtų dėmesį kitoms. „Nemanau, kad tokia moteris gali tapti „Kauno ponia”, – atviravo V.Garastas.

Kitas komisijos narys – Kauno ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius net iškėlė mintį, jog ponią būtų galima rasti ir žiūrovų salėje, jei nėra ką rinkti scenoje.

Lemiamas žodis – pirmininko

Netrukus paaiškėjo, jog R.Rimšienės laimėjimą lėmė komisijos pirmininko, fotomenininko R.Požerskio žodis. Būtent jis stojo į R.Rimšienės pusę.

Ir tik vėliau, po renginio vykusiame bankete, komisijos nariai tvirtino esą galvoję taip pat kaip ir R.Požerskis, nors dar prieš pusvalandį kalbėję kitaip.

Nuostabos ir diskusijų dėl kitų titulų nebuvo. „Kauno ponia 2005” vicemis tapo 36 metų Romutė Fomkinienė. Elegantiškiausia dalyvė – 34 metų tarnautoja Sonata Grybauskienė.

Talentingiausia pripažinta 28 metų Lolita Kasparavičienė. Fotografai ir operatoriai savo favorite išrinko 34 metų Virginiją Petkevičienę. Publika savo išrinktąja paskelbė verslininkę 33 metų Dianą Gaizelienę.

Karūnos – į parduotuvę

Praėjusių metų „Kauno ponia” Eglė Šukienė, neseniai pakeitusi pavardę į Vaitkevičė, užsegė naujajai poniai Ingos Stromilaitės specialiai ponių rinkimams sukurtą koljė.

„Jį nešioti tikrai sunku. Sakė, kad jis sveria 700 gramų, bet atrodo, tarsi ant kaklo būčiau pasikabinusi 2 kilogramus sidabro svarmenį”, – trynė paraudusią odą E.Vaitkevičė.

„Kadangi pernai man karūnos neįteikė, tai pati parduotuvėje ją nusipirkau prieš šį renginį. Kiek kainavo? 30 litų”, – juokėsi su pirkta karūna ant galvos „Kauno ponia 2004” Eglė.

Kur dingo dar viena dalyvė?

Kauno ponios rinkimus vedė Henrikas Vaitiekūnas ir „Misis Lietuva 2001” Ilona Penkauskienė.

Ji prisipažino, kad niekada nebenorėtų dalyvauti panašiuose konkursuose. Kodėl? H.Vaitiekūnas išdavė paslaptį: „Ilonai sakė, kad jos karūna kainavusi 10 tūkstančių litų, bet kartą parduotuvėje ji pamatė lygiai tokią pačią, kainavusią 130 litų”.

Per renginį visiems buvo smalsu, kodėl tarp konkursančių nesimatė rimtos vyriausios dalyvės Romos Rimkienės.

Organizatoriai tepaminėjo, kad penkių vaikų mama „dėl rimtų šeimyninių aplinkybių” dalyvauti negalės.

Pikti liežuviai plakė, kad moters pasirodymui paprieštaravo Romos vyras.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.