Tauragėje telefoninis sukčius pasipelnė iš dviejų patiklių moterų

Šeštadienį nežinomas telefoninis sukčius iš dviejų patiklių tauragiškių sugebėjo išvilioti 5,5 tūkst. litų, dar mažiausiai trys, kaip įtariama, to paties aferisto bandymai pasipelnyti žlugo.

Apie 14 val. tauragiškei 75 metų Liudvikai A. telefonu paskambinęs vyras prisistatė policijos pareigūnu ir pranešė, kad moters sūnus, gyvenantis Kelmės rajone, sukėlė eismo įvykį. Pašnekovas persigandusiai tauragiškei pasakė, kad sumokėdama pinigus ji gali apsaugoti sūnų nuo baudžiamosios bylos. Po pokalbio praėjus vos kelioms minutėms pas Liudviką A. į namus atvyko nepažįstamas vyras, jam moteris įteikė 500 litų.

Pavakare aferisto skambučio telefonu sulaukė tauragiškė 70 metų Julija G. Jai nepažįstamasis taip pat prisistatė policininku, pareiškė, kad moters sūnus padarė nusikaltimą ir tuojau paaiškino, kad savo atžalą nuo nemalonumų tauragiškė gali išgelbėti pinigais. Po kelių minučių į namus atskubėjusiam tariamam geradariui Julija G. atidavė 5 tūkst. litų.

Dėl sukčiavimo du ikiteisminius tyrimus pradėję Tauragės teisėsaugininkai įtaria, kad abi tauragiškės užkibo ant to paties sukčiaus kabliuko. Policijai žinoma, kad tą pačią dieną nežinomas sukčius bandė pasipelnyti dar mažiausiai iš trijų tauragiškių, bet šie žmonės buvo atsargesni ir santaupų neprarado.
2005-11-13 14:57

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Tauragėje telefoninis sukčius pasipelnė iš dviejų patiklių moterų"

  1. Petras

    Nėra ko ir rašyti.Kiek dar durnių atsiras,kad lengvai atduos pinigus?Nejau su ta vieta galvoja iš kur kojos dygsta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.