Žinomo fotografo automobilį nuniokojo vandalai

Vakar žinomo mieste fotografo Andriaus Repšio diena prasidėjo nemaloniu siurprizu: naktį nenustatyti asmenys supjaustė jo kabrioleto stogą. Jo remontuoti nebeapsimoka. Ne kartą nusikaltėlius fotografavęs ir jų grasinimų sulaukęs fotokorespondentas nemano, kad tai – jų darbas.
„Trečiadienį apie dešimtą valandą vakaro pastačiau mašiną netoli namų Parko gatvėje. Kitą dieną apie pusę vienuoliktos atėjęs pastebėjau, kad supjaustytas kabrioleto stogas. Niekas nepavogta, nes ten nėra ko vogti: niekada salone nieko nepalieku, o kompaktinių diskų grotuvą visuomet išimu. Net į vidų įlįsta nebuvo”, – vakar PB pasakojo fotografas Andrius Repšys.

Per dvidešimt fotografijos darbų parodų surengęs A.Repšys vandalų padarytus nuostolius įvertino maždaug pusantro tūkstančio litų: stogo taisyti nebeapsimoka, todėl teks pakeisti nauju.

Fotokorespondentu dirbančiam 31-erių metų A.Repšiui yra tekę fotografuoti teismų metu ne vieną nusikaltėlį ir sulaukti grasinimų.

„Tačiau nemanau, kad tai kurio nors jų darbas. Greičiausiai pasidarbavo „gaidžiai” – 12-15 metų prisigėrę ir nežinantys kuo užsiimti paaugliai. Pakviečiau policiją, gal ir sugaus kurį”, – svarstė nuniokoto 1993-iųjų laidos „Renault 19” markės automobilio savininkas.

Ekstremalaus sporto akimirkas fotografuojantis A.Repšys teigė specialiai pirkęs kabrioletą, kad galėtų prireikus iš važiuojančios mašinos atidaręs stogą fotografuoti.

„Čia „Panevėžio gatvės” kaltos. Praėjime tarp namų, kur laikiau automobilį, jau kurį laiką neveikia šviestuvas, nors prašėme ne kartą, kad sutvarkytų. Ten į „Norfą” eina daugybė žmonių, dabar anksti temsta, tai ir į „galvą” lengvai gali gauti”, – teigė A.Repšys, įsitikinęs, kad apšviestame kieme būtų saugiau.

Vakar fotografo laisva nuo darbo diena prasidėjo ir baigėsi rūpesčiais dėl automobilio.

„Važiuoju dabar pas batsiuvius, tegul nors laikinai susiuva stogą, o šeštadienį teks vykti į Šiaulius ir keisti stogą nauju”, – sakė A.Repšys.

Rita Skavičieęnė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.